Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2015 11:38 - Скаларни оръжия ...
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 841 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 21.10.2015 11:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                  image

  Скаларни оръжия ANONYMOUS BULGARIA / 7 дни ago

1. Вероятен сценарий за скаларна война

Следното може да ви се стори като научна фантастика, но скаларните оръжия са били изобретени през 1904 г. от югославския имигрант и гений Никола Тесла (1856 или 1857-1943 г.).
 

След неговата смърт през 1943 г. много нации тайно развиват неговите лъчеви оръжия, които сега са така преработени и толкова мощни, че използвайки сателит притежаващите го могат да:

• нанесат поражения подобни на атомна бомба
• предизвикват земетресение
• предизвикат ураган
• предизвикат цунами
• причинят моментално замръзване – избивайки всичко живо на мили разстояние
• причинят голяма температура подобна на огнена топка над голяма площ
• постигнат масов контрол над съзнанието на цялото население
• четат мислите на всеки по света дистанционно
• афектират REM-съня на всеки като изпращат подсъзнателни картини към визуалния кортекс
• причинят халюциногенни ефекти или симптоми на химично или биологично отравяне
• причинят болестна епидемия като вмъкнат „сигнатурата” на болестта в клетъчната структура
• парализират или убият всеки който искат в радиус 50 мили
• преместят нещо от неговото място във времето и пространството по-бързо от скоростта на светлината без видимо предупреждение, чрез пресичане на 2 или повече лъча заедно всяка мишена може да бъде достигната – дори да е на обратната страна на Земята

Ако някоя от главните сили притежаващи скаларни оръжия като САЩ и Русия реши да изстреля ядрена ракета, за да атакува другата, има голяма вероятност целта да не бъде достигната, защото може да бъде унищожена със скаларната технология още преди да е напуснала „хангара”. Чрез подслушване на радиовълните, самото знание че ще бъде изстреляна би било достатъчно мишената да бъде унищожена докато е още в бункера, като по нея се стреля от космически сателит. Освен това невидими движещи се бариери и кълба от плазма (произведени от пресечени скаларни лъчи) могат да унищожат лесно всяка ядрена ракета докато тя се движи към мишена си. Ако и това не помогне ракетата може да бъде унищожена с щит на Тесла, който би унищожил всичко което попадне в неговото въздушно поле. Ракета може да бъде унищожена и от космоса чрез сателити екипирани със скаларни или лъчеви оръжия или маскирани НЛО-та (американски или руски антигравитационни дискове направени чрез обратно проектиране на извънземни чинии) или самолети използващи скаларна технология, които могат невидимо (и незабележимо със стандартно оборудване) да повредят мишената и да я свалят.

Чрез използване на скаларно-вълнова (подобна на радар) интерферентна мрежа, която покрива всички военни дейности на двете държави по въздух под земята и под водата, скаларни трансмитери изпращат вълни над големи площи на 90 градусови ъгли една към друга. Тези вълни следват принципа на отразяване в земната йоносфера и кривят около планетата. Нарича се „интерферентна мрежа” защото всички солидни движещи се обекти се показват като точка от светлина движеща се през маркираните мрежови квадрати на операторския видео екран.

Скаларните вълни са по-висша форма на радарните, но те отиват и една стъпка по-далеч като минават през всичко солидно и могат да го засекат. Освен това могат да бъдат фокусирани в лъч, който да се прицели във всичко по земята или морето. Скаларен лъч може да бъде изпратен от предавател до мишена заедно с още един лъч изпратен от друг предавател и когато се пресекат може да бъде създадена експлозия. Този метод може да позволи една ракета да бъде взривена още преди да бъде изстреляна или пък докато е в движение, ако се знаят точните координати. Ако все пак ракетата бъде изстреляна – нещото познато като „глобусите на Тесла“ може да бъде изпратено да неутрализира ракетата или пък друг летящ обект.

Тези кълба са направени от светеща плазма, които се проявяват физически чрез пресичането на скаларни лъчи и могат да бъдат направени във всякакъв размер (100 мили например). Ако бъде засечена и проследена докато се движи на скаларната интерферентна мрежа, електрониката на мишената може лесно да бъде унищожена от плазмената сфера на Тесла. При по-голяма сила горещата „огнена топка” може направо да изпари ракетата.

Глобусите на Тесла могат също да активират ядрена ракета докато тя лети, предизвиквайки ядрена експлозия. Различните части на летящите отломки могат съответно да бъдат унищожени от по-малки сфери на Тесла, при които унищожителната сила е по-концентрирана отколкото при големия глобус. Това може да бъде направено с всяка отломка като й се причини максимално продължително нагряване до степен на изпаряване на металите и материалите. Ако все пак нещо е останало да пада над Русия или САЩ, могат да пуснат щита на Тесла над конкретната област, за да блокират всичко идващо във въздушното им поле.

image2. Как са били открити скаларните вълни?

Скаларните вълнови дължини са по-фини от гама лъчите или рентгеновите лъчи и са само една стомилионна от квадратен сантиметър в ширина. Те принадлежат на неуловимото гравитационно поле и са също познати като гравитационни вълни. Уникалното за тях е че се движат в множество посоки под прав ъгъл с електромагнитните вълни, като отключен енергиен ресурс наречен „потенциали”.
Потенциалите са частици, които са неорганизирани в хиперпространството – чиста етерна енергия, която е непроявена във физическия свят. В сравнение електромагнитните вълни (измервани в толкова много херца или пулса в секунда за тези които са запознати с радиовълните и т.н.) съществуват нормално във физическия свят, но могат да се измерват само до нива определени от чувствителността на оборудването, което установява на колко цикъла в секунда работят.

Скаларните вълни първоначално са засечени от шотландския математик и гений Джеймс Клърк Максуел (1831-1879 г.). Той свързал електричеството с магнетизма и поставил основите на модерната физика. За нещастие много фините скаларни вълни (които той включил в своето изследване) били умишлено премахнати от неговата работа от трима души включително Хенрих Херц, който поставил основите на това кои физични закони да се изучават като дисциплина в колежите.
Те премахнали скаларните вълни или потенциали на Максуел като „мистични”, защото те физически не се проявявали и съществували само в „етера” и така били определени като прекалено неефикасни за по-нататъшно проучване. Тези енигматични (но много по-мощни дори от микровълните, когато са впрегнати и концентрирани в лъч) скаларни вълни, може би били забравени, когато Никола Тесла случайно ги преоткрил. Той първоначално работел с Томас Едисон, който открил правия ток, но Тесла открил променливия ток.

Двамата имали противоречия и накрая се разделили, а Тесла по-късно експериментирал използвайки изследванията на германеца Хенрих Херц, който доказвал съществуването на електромагнитните вълни. Докато експериментирал с много силен прав ток, Тесла открил, че се появява нова форма на енергия (скаларна).До 1904 г. Tесла бил направил предаватели, които да пренасят скаларната енергия от един предавател на друг, заобикаляйки времето и пространството без да могат да се засекат. Той можел да я материализира от едно място на друго през хиперпространството без да има нужда от жици. Просто била всмуквана от времепространството/вакума в предавателя и в лъч, който можел да бъде насочен към друг предавател. За нещастие той не намерил финансова подкрепа, за да замени електричеството, което използвало жици и следователно печелило пари. И до ден днешен това е причината поради която скаларната енергия не е призната в казионната физика.

Тесла, който е открил повече неща за човечеството в науката от доста други и досега не е отбелязан в научните книги за неговото откритие на скаларните вълни като източник на „свободна енергия”, която може да се използва като неизчерпаем ресурс, който не струва нищо. Други изобретатели, спорадично са преоткривали „свободната енергия”, но или са си „патили” от това или устата им била запушвана с милиони долари – малка сума в сравнение с продажната на ток, петрол, природен газ и още ред други енергийни продукти, които иначе биха били без стойност.

Гладният за пари едър бизнес смазва всяка опозиция, която може да навреди на богатствата им генерирани от всевъзможни морално остарели и замърсяващи земята фосилни горива.

3. Поглед отблизо на скаларно-вълновите форми

Тези по-фини скаларно-вълнови форми също са били откривани периодично от други математици, които са имали възможност да калкулират нови уравнения свързани с „хармонията” (използвана в хиперизмерната физика) свързвайки вълновите дължини на материя, гравитация и светлина една към друга, заключвайки се и създавайки нашето изражение за време (когато се проявява в пространството) – които сега някои откриват че са „потенциална” енергия плуваща в хиперпространството.

Времето тече като вълно-формена река в хиперпространството в решетъчен модел. То се заключава от големи преплетени окръжности, които обикалят полюсите и включват решетка от линии, които са на 30 морски мили или 55,5 км. разстояние една от друга. Когато скаларни лъчи минат през хиперпространството тези „реки на времето” се блокират и временно се пренасочват.

imageИма таен план в действие чрез който се цели да се промени времето на тази планета като се използва хиперизмерна физика и технологията на Тесла за да се върне Земята към вече мъртвата Атлантическа времева линия.

Нашата сегашна „реалност” се изразява по начин така че времето тече около коридори в хиперпространството по шаблон който заеме. Други „времеви линии” съществуват в различни други решетъчни модели създавайки алтернативни версии на нашето „настояще”. Много версии на реалността могат да се манипулират с подходяща технология и хората могат да попаднат в паралелни вселени и да правят различни неща там след което да се върнат обратно в своята си.

Това може да стане с Нулево Времеви Референтен Генератор на Тесла, който може да намести определена реалност във времева линия в центъра на тази вселена, в която тя ще стои неподвижна, действаща като котва. Правителствата на Америка и Великобритания могат да манипулират и влизат в различни реалности.

Различните измерения се състоят от сложен модел от преплитащи сe вълнови форми. Материята се състои от само един вълнов пулс който включва положителен цикъл, докато негативния цикъл се проявява като „антиматерия”. „Материалният” пулс донася нещо „във” физическа видимост, след това изчезва моментално и се завръща. Но тези пулсове са толкова бързи че ние не виждаме нещо да изчезва докато временно се дематериализира.

Физическото време се мери само от видимостта на процеса на стареене на нещо или с други думи неговото пътешествие започващо от една измерена времева референтна точка до друга. Различните вълнови форми само ни изглеждат солидни, защото ние сме съставени от същата материя. Ако честотите влияещи на времето между материалния пулс и антиматериалния пулс се скъсят или удължат с технология, времето ще тече по-бавно или по-бързо в заобикалящото пространство.

Следователно скаларните вълни принадлежат на време-пространството в което антиматерията или хиперпространството съществуват. Времето може да бъде изменено от впрегнати и насочени скаларни вълни (включително магнити, които излъчват скаларни вълни, които огъват времето) защото те нарушават пулса на материя и антиматерия и следователно скоростта с която нещо нормално минава през времето с обикновената си гладкост. Експеримент със скаларни вълни в САЩ веднъж направил така, че всички часовници в тестовия район да полудеят за 4 дни, докато потока на времето не се върнал до нормалното. Това било забелязано от Франк Голдън.Скаларните „потенциали” могат да бъдат създавани изкуствено и когато се фокусират в оръжие, могат да нанесат щети на обект във време-пространството.

Това което определя естествения цикъл на пулса от материя и антиматерия на обекта може да бъде поставено под натиск, когато бъде атакувано от скаларни вълни направени от изкуствени потенциали, защото те почти винаги се абсорбират от ядрото на атома а не от електроните. Хиперпространството може да бъде изкривено временно, въпреки че време-пространството се извива естествено около естествените вихри, които Земята има, които формират „чакри” абсорбиращи и освобождаващи вселенските енергии.

Те се отварят и затварят в естествени цикли според позициите на Слънцето и Луната относно Земята. Поради това че скаларните вълни са по-фини от гама лъчите, те могат да минават през всяка физическа субстанция без да бъдат засечени. Въпреки това щетите, които могат да нанесат могат да са толкова големи, че да изместят обекта от времето и пространството и да го накарат временно да се отдели от нормалното си движение във времето.

Всички обекти се движат във времето, а също биха се движили и в пространството ако физическа външна сила активира собствените вътрешни натурални скаларни вълни на обекта да сочат в посоката в която е изпратен, за да го накарат да се движи от точка А до точка Б в зависимост от това колко сила се използва. Или обектите могат да са неподвижни в пространството заради вътрешната скаларна енергия в тях, която е хваната в застой (изглеждайки неподвижна). Въпреки това обекта все още се движи във времето.

Лъч от скаларна енергия може да изкриви времевата рамка в която някой обект се намира като по този начин го накара да изчезне в друга реалност.

4. Как работят скаларните оръжия?

Частици, които са неорганизирани в хиперпространството (потенциали) могат да бъдат впрегнати в създаването на множество честоти от скаларни вълни, а те сега могат да бъдат произвеждани изкуствено и могат да включват честоти между инфрачервена и ултравиолетова. Ако един предавател е на по-висок референтен „потенциал” от интерферентната зона на 2 пресичащи се скаларни лъча, енергията се развива в плазмена „бутилка”, която се материализира физически и това се нарича „екзотермичен режим”.

Това може да предизвика експлозии и те могат да са подобни на ядрените ако настройката е на по-високи честоти. Въпреки че електромагнитната енергия не тече през пространството между предавателя и мишената и поради това че тя заобикаля физическото пространство, енергията може неочаквано да се появи по-бързо от скоростта на светлината и да унищожи нещо без предупреждение. Тя е само като заключен изкуствен потенциал, който е насочена „река на силата” в хиперпространството и е изцяло недоловима със стандартно научно оборудване, в което се проявява и опасността.
Никой няма как да знае какво е намисли врага или кой е врага и понеже няма и публичност, нормалния военен персонал без подобно познание никога няма да разбере откъде е дошъл удара, особено ако става въпрос за скаларен контрол над съзнанието.

За да се извлече енергия обратно към предавателите от енергийната бутилка на двата пресечени скаларни лъча, потенциалът трябва да бъде поставен в по-нисък режим и това се нарича „ендотермичен режим” и докато енергията се извлича от зоната с „бутилката” настъпва замръзване и вероятно гръмотевичен звук.

 

Когато два предавателя изпратят времеви импулси, които се срещнат, ще се получи експлозия, която или ще произведе енергия или ще извлече. Ако два пресечени лъча са в „непрекъснат” режим, енергията между лъчите също ще е непрекъсната и могат да се създадат глобусите и полусферите на Тесла, които действат като непрекъснат щит, който ще унищожава идващите към него оръжия или летателни апарати влизащи в зоната. Ако множество честоти се излъчат на лъчите в мястото на срещата, ще се появи 3 измерен глобус.

Това може да бъде манипулирано така, че да се получи енергия като наметало с всякакъв желани емисии на светлина, форма, цвят и интензитет. Може дори да накара метала да омекне или да се стопи. Тази „бутилка” от енергия може да бъде детонирана в земята за да се създаде земетресение или пък в сграда за да се създаде експлозия подобна на ядрената. Тази „бутилка” може да бъде придвижена навсякъде на планетата или през нея и да бъде направена във всякакъв размер.

Руснаците през 1985 г. застрашиха цялата планета като активираха техните скаларни оръжия с множество скаларни предаватели включени наведнъж. Според ядрения физик Биърден те са извършили пълномащабно стратегическо бойно учение със скаларни оръжия и комуникации.

По време на това учение американеца Франк Голдън открил, че руснаците са активирали 27 гигантски „енергийни крана” създадени чрез електрогравитационно резониране на 54 мощни скаларни честоти (27 двойки като двете са разделени една от друга от 12 kHz) предадени в земята и направили това за да стимулират земята за форсиран електрогравитационен резонанс на всички 54 честоти.

Всеки от 27-те енергийни крана извлякъл огромна енергия от ядрото на земята превърната после в обикновена електрическа енергия. Всеки гигантски кран може да захрани от 4 до 6 от най-големите скаларни електромагнитни оръдия притежавани от Русия.

Биърден пише:

Очевидно над 100 гигантски скаларни ЕМ оръжия са били активирани, както и голям брой овладяващи и контролирани трансмисии и е продължило няколко дена.
Чрез променяне на потенциалите и зарядите на всеки от двата чифта предаватели, може да бъде извлечена електрическа енергия в огромни размери от самата земя, захранвана от „гигантския катод”, който представлява земното ядро. Скаларни ЕМ системи за команди и контрол, включително голям обмен на данни с подводници били също пълномащабно активирани. 

Учението продължило няколко дена като енергийните кранове били пускани и спирани като системите за команди и контрол също били пускани и изключвани.

Биърден твърди че нито една американска разузнавателна лаборатория или учен не е засякла това, защото не са имали детектор за скаларна ЕМ радиация и че никой официално не вярва че това учение се е състояло.
Въпреки това то е било следено от развита система за засичане от Франк Голдън за няколко дена и от Биърден за няколко часа.

Това учение доказало изявлението на Брежнев от 1972 г. че до 1985 г. руснаците ще бъдат подготвени да правят каквото си искат навсякъде по света. Руснаците използват неизвестни свойства на материята, феномени и закони на природата покривайки еквивалента на 7-8 американски проекта за атомна бомба.

Това което правят САЩ и Русия обаче със скаларните си трансмисии през земята се отразява на земното вътрешно динамо. През 1984 г. е имало внезапно забавяне на въртенето. Станало е като небалансирана пералня машина поклащаща се докато се върти.

Соларните вълни преминават естествено между центъра на Земята и Слънцето и това заедно с множествените ядрени тестове (които доказано смущават йоносферата и магнитното поле) може да причини дисбаланс между Земята и Луната, който да наруши въртенето на Земята – ако естествено произведените скаларни лъчи бъдат отклонени в друга посока, защото те защитават Земята да се върти хармонично.

5. Какво могат да правят скаларните оръжия?

 

следва  2 част 




Гласувай:
5



1. mt46 - Поздрав!...
22.10.2015 20:24
Интересен материал...
цитирай
2. ok3223 - Като фантазия, интересни хрумвания.
25.10.2015 08:27
които за наша, на човечеството радост, нямат нищо общо с действителността.
ТЕСЛА, НЕ Е НАПРАВИЛ, НЕ Е МОГЪЛ ДА НАПРАВИ ТАКИВА ОТКРИТИЯ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ НИВОТО НА НАУКАТА ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЕ НА МНОГО НИСКО НИВО.
Тя и сега не е на ниво да реализира практически написаните фантазета по - горе.
Може би един ден и това ще стане. Нищо чудно.
Но този ден е далечко, доколкото виждам ...
цитирай
3. milady - колега ,материала е компресиран..Прочети го 3 пъти.Хубав ден..
25.10.2015 11:43
ok3223 написа:
които за наша, на човечеството радост, нямат нищо общо с действителността.
ТЕСЛА, НЕ Е НАПРАВИЛ, НЕ Е МОГЪЛ ДА НАПРАВИ ТАКИВА ОТКРИТИЯ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ НИВОТО НА НАУКАТА ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЕ НА МНОГО НИСКО НИВО.
Тя и сега не е на ниво да реализира практически написаните фантазета по - горе.
Може би един ден и това ще стане. Нищо чудно.
Но този ден е далечко, доколкото виждам ...

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2255664
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол