Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2014 09:30 - ТРета Национална или....!!??
Автор: milady Категория: Технологии   
Прочетен: 347 Коментари: 1 Гласове:
2



 
                image
            
                           Нов СССР или алтернатива на Европейския съюз   .............      България трябва да се ориентира към Русия, Китай и Изтока като цяло

март О7

Posted by infobalkani

             ЕС, САЩ и Израел диктуват външната ни политика от позицията на „господари“. Най-голямата ни грешка бе, че изгубихме позициите си на необятни пазари като Руския!

На световната карта доминиращите държави и съюзи притежават цели държави като България, които контролират, макар и красиво да ни наричат „партньори“ и член на „евро-атлантическото семейство“.

Зад тези приказки „за пред хората“, зад приятелските прегръдки, когато българските марионетни  политици се срещат с господарите си тона е съвсем друг – заповеднически, нагъл…

Но това камерите и медиите не го виждат, съответно и ние обикновените люде също не го виждаме. Разбира се – трябва да го знаем, а политиката, която вече 23г. провеждат несуверенните бг-правителства доказва, че ние не сме независима държава.

Така България беше принудена да направи стотици неща, които рязко нарушиха интересите ни, а резултатите са очевидни. Не е нужно да изброяваме превърнатите във вилици и лъжици ракети, с които за по-малко от половин час можеше да ударим Гърция и Турция, унищожените военни сили като цяло – „Все пак НАТО ни пази“- за какво ни е армия.

  

Ние обаче нямаме амбициите да сме военна сила. Защо обаче трябва да съсипваме българския бизнес? Защо евро-наредбите мачкат хората, които се опитват да направят нещо различно от това да работят за чуждите корпорации-окупатори и искат да развиват собствен бизнес?

Интересен факт е, че в българското финансово министерство постъпват редовно редица оферти и запитвания от Арабските държави, от Русия, Китай, но НИКОЙ не ги взима в предвид! Дори няма човек, който да отговаря за това. Така става и когато дадено посолство прояви интерес – пак няма никой, който да отговори.

България реши да ориентира износа си почти изцяло за държавите от ЕС – 62% от износа на нашата държава е именно в европейските държави. Защо България не изнася за пазари като Китай, например?  Това е огромна азиатска държава, в която всеки един от 25-те й региона е цял отделен пазар. Ами Русия? Ние имахме огромен износ за Русия и другите държави от Блока, но господарите от ЕС, САЩ и Израел ни наредиха да го преустановим. Ако България търгува с някоя Арабска държава неминуемо ще „разсърди“ нашите еврейски „партньори“.

Показателно беше как дузина министри на ГЕРБ отидоха вкупом в Израел на инструктаж, който разбира се официално се нарича „дипломатически срещи“ малко след атентата в Бургас. После пък израелски политици заседаваха заедно с нашите на събрание у нас…тъжна картинка.

 Постигнатата специализация на България в рамките на СИВ насочва финансовия и кадрови потенциал към сравнително ограничени отрасли, което дава възможност да се усвоят едносерийни производства и да се гарантират научно-техническото им обслужване и пазари. Такива отрасли са машиностроенето и електрониката и по-конкретно - транспортно-подемните машини и електронно-изчислителната техника. Освен това съгласно договореностите в СИВ развитие получават черната и цветната металургия, нефтопреработването, хранително-вкусовото машиностроене, производството на торове и на калцинирана сода и др. Изминалото време показва, че България е избрала правилно отраслите за специализация и коопериране и в оптимални размери се възползва от социалистическото разделение на труда. Това се вижда от достигнатите средни годишни обеми в износа на някои основни структуроопределящи отрасли и от отчета на Асоциация “Електроника” за периода 1983–1989 г.:  

               

“Съюз ще има независимо дали го искаме или не”./Максат Кунакунов/ съветник на  Председателя на /Киргизтан.Парламент

Той цитирал Владимир Путин: “Който не съжалява за СССР, няма сърце, който мечтае да върне СССР, няма глава”.

И добавил от свое име: “А който се съмнява, че ще създадем нов съюз – той е просто глупак”. 

                   

България е душата,Русия е тялото - Ванга

 

 



           Проследете линка ...Благодаря !!
Източник: http://alterinformation.wordpress.com
        



Гласувай:
2



1. milady - !!!
08.03.2014 10:32
Ванга за Русия
Posted on 17.04.2009 by madisoned





Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка.
Това ще стане след 60 години (казаното е през 1979 г.)
Преди това ще се сближат три страни – Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще.“…

„И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика… Републиките ще се върнат към Русия.“

„Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато – славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.“

„Русия е прамайка на славянските държави. Тези, които се отделиха от нея, ще се завърнат с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще направят страната силна и могъща“
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2287605
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол