Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2013 16:03 - SEX & MONEY / ново/ + 18
Автор: milady Категория: Технологии   
Прочетен: 859 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 26.11.2013 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   
                       СЕКСА И ПАРИТЕ СА НАЙ/ВАЖНИТЕ
                    СТИМУЛИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЕДНО
                           ХАРМОНИЧНО ОБЩЕСТВО!!

                 ВСИЧКО ДРУГО Е ЛИЦЕМЕРИЕ ,КАКТO  МУ КАЗВАМ АЗ :)

imageЗащо мъжете не говорят по време на секс? Защото не могат да правят повече от едно нещо едновременно. Но те не говорят и след секс, тогава подремват изтощени. Някои не говорят и преди секс…
А жените толкова имат нужда да слушат мъжкия глас. Той ги възбужда и предразполага, кара ги да се чувстват по определен начин. Чувстват, че мъжът е обърнал внимание на жената и че в момента е с нея тялом и духом. Ако мъжът мълчи по време на секс, жената се разсейва от други странични шумове. Мъжът не обича и жената да му говори в такъв момент, защото го разсейва. Мъжът е напълно погълнат от случващото се в момента и не му е нужно повече. Всичко, което иска да чува в момента са стенанията на жената и възгласите от удоволствие, което показва, че прави каквото трябва.
Но ако иска да прави каквото трябва, мъжът трябва да говори достатъчно много на жената. По време на романтичната среща да я омайва с думи. Когато вече обстановката е задушевна да и шепти в ухото докато жената се замае и се остави в ръцете му. Той трябва да намери сили да и говори още, за това колко я харесва, колко му е приятно и какво възнамерява да направи с нея. Жената ще достигне екстаз от думите му и едва, когато се разтрепери на ръба, трябва да започне съществената част. Дори в на този етап трябва да успее да и каже нещо мило.

Всъщност дори и да правят това виртуозно усилие само от време на време, жената ще го запомни. Ще свързва усещането за удоволствие със спомена за думите му докато заряда им се изчерпи.

Ако за мъжа е важно да се е представил добре, вече знае тайната – просто трябва да говори по време на секс.

 

                     image



Гласувай:
3



1. milady - Внимавайте ..в разказаа:)
14.11.2013 16:17
КУртизантката
В далечната 1579 година във Венеция - града на богатите аристократи и невежите селяни.Града на любовните запознанства и разочарования,на високите самооценки и ниските морали.В този упадъчен град,в голямото класово различие, имаше и друг тип жители...жители които задоволяваха мъжките страсти,това бяха Куртизантките.Това бяха жени - богато облечени в червено, четат, композират музика, пишат поезия ... но също така и жени продаващи се ... даващи най-ценното от себе си,така те оцеляваха .Но имаше и предимство всяка една куртизантка имаше право да дискутира държавните дела наравно с мъжете, които управляват Републиката,право което обикновенните аристократки нямаха.Всяка от куртизантките се надпреварваше в представите си,само и само да бъде една от най-предпочитаните компаньонки.

2 януари 1579 в гостилницата на Барон Де Кастильо

- По-живо,по-живо ... -крещеше той по пладне ... - Имаме важен клиент,които търси компаньонка за довечера.Най-красивата,най-желаната и естествено най-важното да знае френски ... все пак клиента ни е французин.А ние правим всичко за да задоволим представите и желанията на клиента нали? - говореше той на куртизантките,чийто представител беше той!
цитирай
2. nikikm - Красивото
14.11.2013 22:39
и блясъка,не винаги,дори точно обратно,са полезни! Кой как ги преценява,зависи от морала,от ценностната система!Възхвала на куртизанките е възхвала на проститутките,колкото и да са образовани,възхвала на свинете,щото са всеядни!Стига да им сипеш/платиш/ в копанката! Хубав път миледи,но крив!Не води до никъде или по точно,към нищото!Прости ми,откровенията!
цитирай
3. milady - ре 3
15.11.2013 08:30
много остро, / защо така /?
виждам горчиво разочарование??
само Църквата разделя секса от любовта/
помисли „защо„ ,ако ти се мисли ,изобщо
иначе ,благодаря за визитата :)
цитирай
4. milady - ре фатална..
16.11.2013 00:16
не ми пречи, да съм смела,
и нежнаа..Магия
тенкс !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2286865
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол