Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2020 13:31 - от филмите на ужасите
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 1032 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 01.11.2020 18:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

за ""Мечтата на един.."""благоДеятел"""...

Историята на “добрите помисли” на първия основател на наркокомуна в България е ужасяваща. Начинанието му започва да “ухае” още от самото начало. След ефектна пропаганда през 1997 г. земеделският министър Венцислав Върбанов предоставя на фондацията бившата ловна резиденция на Живков “Дикчан”, край с. Сатовча, Гоцеделчевско. Сатовчанлии се вдигат на бунт, сякаш са предчувствали какво ще им се натресе на главата.
Жива верига спира автобуса от София с първите 20 “комунари”...


В края на 2000 г. “мечтата” на Владимир Качаклиев все пак се сбъдва. Фондацията му получава имот в местността “Белмекен”. Неин първи отговорник става синът на Качаклиев Тома, който се друса още 15-годишен. Убийствената философия на Качаклиев е, че наркозависимост се бори само с бой и насилие. Вместо отказ от порока и превъзпитание на наркозависими в комуните му се развихрят злодейства, които надминават и

вледеняващите сцени от филмите на ужасите

През 2003 г. в наркокомуната в Белмекен издъхва след зверски инквизиции плевенчанинът Десислав Панчев. 20-годишното момче заминава за комуната в понеделник, 9 юни, а на 15-ти вече е мъртъв. Как се стига до там!?

Когато пристига в комуната, Деси е абстинентен, според някои свидетели – дори надрусан. Съгласно правилата на играта в комуната негови сенки стават по-старите Георги Атанасов-Художника и Станимир Иванов-Квазимодо. В началото го карат да носи дърва. Десислав е зле физически и психически и отнася първия бой от отговорниците си. В четвъртък момчетата от комуната тръгват на излет до язовира. Това е началото на края на Деси. На връщане по-старите го използват за боксова круша. Баш отговорникът Красимир Димитрашков го млати в корема, а подгласникът му Деян Иванов-Мокрия обработва лицето му. Жестокият боят продължава и в комуната. Според Мокрия Деси първо ги молил да спрат, а после сам предложил да направи орална любов на инквизиторите си, за да ги омилостиви.

Там го е...хме аз и Краси, той сам си предложи, обяснява Мокрия

На следващия ден всички пак отиват на излет до язовира, но плевенчанинът е наказан от тартора Димитрашков да копае дупка с размерите на стая и отново го налагат. Когато се връщат в комуната, Деян Иванов-Мокрия и Георги Димитров-Ганеца го качват на тавана на ужасите. Връзват със сезал за гредите ръцете и краката му. Дикран Мардикян усуква с въже за всеки случай и половия му член, за да не мърда. Боят трае половин час. Половин минута пръскане с вода и отново бой. Мокрия го налага с маркуч, другите с юмруци. Деси се “изпуска” в гащите и е свален от гредите. Пренасят го на ръце в стаята му, защото не може да стои на крака.

На другия ден гаврата продължава. Десислав е закопчан с вериги за леглото. Не може да ходи, не се храни и повръща. Пак го завързват на тавана. Мокрия го налага с пластмасова щайга, но всъщност удря труп. Мардикян усеща, че нещо не е наред и нарежда Деси да бъде свален. Той вече не диша. Тарторът Димитрашков звъни на Качаклиеви, останалите започват да правят сърдечен масаж на Деси, а някои се опитват да спрат кола...Пристигналият лекар казва, че момчето е мъртво от пет минути и не може да го спаси.

По-късно в обясненията си Димитрашков прави ужасяващи признания. “Залейте го с вода, ще му мине”, казал Владимир Качаклиев, като чул по телефона, че Деси е зле. Отговорникът на комуната казал на шефа на фондацията, че ако не дойде линейка, Десислав ще умре.

 Satana...

image


“Е, голяма работа, ще го закопате някъде”

били думите на Качаклиев. В крайна сметка линейка наистина дошла, но лекарят само констатирал смъртта на Десислав Панчев. След седемгодишно влачене и връщане на делото петима “комунари” са осъдени общо на 57 години затвор за зверското убийство след няколкодневни изтезания на Десислав Панчев. При произнасяне на първите присъди в Пазарджишкия окръжен съд присъстващите родители и близки, също и тези на обвиняемите, крясват към Владимир

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/kachaklievite-narkokomuni-na-uzhasite-falirakha_news135119.html



Гласувай:
6



1. milady - ? Трансмутация и Възнесение!!!
29.10.2020 13:37
чудя се, защо е тазз Плява тук?
за тотално зомбиране на бг народонаселение, сигур...
опитни зайчета на една клика...келепирджии, магове , демек )

https://bven.blog/lichni-dnevnici/2020/10/29/simptomite-na-kvantoviia-prehod-transmutacii-i-vyznesenie.1732993#last_comment
цитирай
2. saankii - !!! я да питам, а защо баба Дела, е 'приятелка' с тоз
29.10.2020 17:43
садист,изверг и селски тарикат...заради €€€€€€€€€
долнискотове, вий...
цитирай
3. milady - ...защо , защо, защооо е такъв УЖАСТТ в БГ я...
01.11.2020 09:49

нагли, алчни,потайни ,и жалки хорица..мамят и лъжаъ на поразия
онези, които са..невинни, бедни, самотни, и страдащи
и, това е на всяко НИВО..от пРезидента, и селската му пръчка
доо..детската градина, и подкупите, и ОГРОМНА< отровна корупция!!!

и, този наглец,Владо "Чорбаджията" има Наглостта, да се прави на меценат на..путетките !
...как, да ви приема, клетници? Вие, не знаете, какво правите...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2255716
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол