Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2020 15:06 - не ВЕРВАМ на да(Р)данайците, и НИКОГА, не съм вярвала!
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 515 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 05.04.2020 13:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПРЕДАЙ, друже, нататък !!! ВРЕМЕ е,ДА ГИ СЪБОРИМ!!!

ж помагай.тук е пълно с фейк!!!
 знам,че имаш актуално инфо,и Мъжка.Чест..
този,има около 7=8 ника, и опитва яка манипулация,от10ина год.
давай го..на конвейра, аз съм насреща@

РАЗГОВОР С KATAN
абе,ти.манипулаторка,ли си? или,просто си...т*па и добра )
tикоев,има 10ина имена, и ви разиграва
бабите тук от10 год..валеска,е tой!
сегаа, ще напиша и pост № 99..
срамота...уж, си средн интелегентна жена..
аз съм Юлия, ако питаш..а ти, катя ли си?

Изпратено: 13:47 От: eva666


///////

Блогът на tonsun - Понякога пиша и сериозни ...
Blog tonsun.Blog

Много моля, блоговите "Ментори" да си пият редовно хапчетата, да си лягат рано и да се наспиват, защото иначе облъчват блоговото пространство с куп смрадливи ла@@а и създават една мнооого нездрава обстановка, която вреди на всички ни.
Пак повтарям... Дървените философи да ни спестят безумните си теории./

//////////-----------/////////----------@



В предишна моя публикация споменах, че Фейсбук трият клипове,  чрез които известни учени в областта на микробиологията и вирусологията  обясняват защо пандемията от коронавирус е измама.  Днес получих едно такова видео. Pазпространява се  по Messenger, за да не бъде изтрито. Явно това е начинът, защото вече за всички е ясно: истината не трябва да се знае. Но тя винаги изплува.


Не можах да кача видеото тук, затова под текста оставям линк. Нека хората да научат истината, понеже случващото се по цял свят вече стана адски грозно. Има български субтитри, които се включват от настройките на клипа. Заслужава си да го изгледате до края, тъй като текста на публикацията описва само част от съдържанието.


Ще кажа най-важното с две думи.

Светът е изправен пред небивала финансова и икономическа криза. Големите корпорации са се хванали за гушите на много нива. Китай все по-неудържимо измества САЩ на световния пазар. Помните ли, че "заразата" тръгна от китайците? Не е случайно. Американците не стига, че губят позиции, но и не могат да плащат гигaнтския си външен дълг. За капак основният им лост за трупане на пари - продажбата на оръжие - вече е безполезен. Няма на кого да продават в момента и не се вижда коя държава могат да нападнат безнаказано. Разбрали са, че на хората вече им е писнало и целият свят ще скочи срещу тях, ако пак си позволят да "освобождават" чужд народ.  

Затова измислят световна пандемия, която всички да обвинят за предстоящата неизбежна криза. Демек замитат следите и никой няма да види истинските виновници. Нали разбрахте вече: след спирането на производство и бизнес светът ще се нуждае от години възстановяване. 

За да е по-стабилна пандемията нарочно избират коронавирусите.  Повечето хора доскоро не бяха чували за тях, но на вирусологията са известни отдавна. Внимавайте да не паднете: коронавирусите присъстват в почти всички хора, без да създават проблеми. Защото са безобидни. Затова са избрали точно тях: има ги у всеки и винаги ще ги откриват, колкото и тестове да направят. Само трябва да намерят болни от други болести хора, чиято смърт да припишат на невинния коронавирус.  Нали забелязахте, че всички жертви са имали други тежки заболявания? Заради тях са починали. Останалото е работа на фейк-публикации в интернет, които лепват вината на някаква корона.


Помните ли англйското семейство в Банско, чието дете уж беше болно от коронавирус? В момента бащата се готви да съди България, защото  всъщност детето му изобщо не се е разболявало в този курорт.  Помните ли първата жертва в България? И нея лепнаха на коронавируса, а в същото време роднините й заринаха социалните мрежи с коментари, че имала няколко други заболявания, от които в крайна сметка е умряла. Близките се чудят защо медиите намесват коронавируса, какъвто в случая няма.


И нещо много важно, което трябва да проумеем и помним. Под измамната форма на "загриженост за народа" създадоха условия за напълно законни репресии срещу невинни хора. Ако някой си позволи справедливо недоволство, лесно и бързо могат да го вкарат в затвора без причина. Tака се подсигуряват срещу неудобни въпроси.

Останалото можете да видите във видеото. Заслужава си.
  

https://thebulgariantimes.com/%D0%98%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD/?fbclid=IwAR1x-2yOj-kTDBNQyxRyjN3u8xreTzHjsJeKz36w3RaLwufzijeKVOw_TfM



Гласувай:
6



1. ladylady - Аз вече се плаша, как може хората...да са така, проостовати, и..лесни..
03.04.2020 23:37


Не, не ти се струва, а е точно това което смяташ.
Аз вече се плаша как може хората да откачат толкоз.

Ето сега малко други факти:

Статистиката показва, че ако за два месеца починалите от коронавирус хора са около 1500 и това е заплаха за съвременния свят!

За същият период през изминалата година са починали над 1.000.000 човека, 3/4 от които деца!

Защо този факт не предизвика същият медиен шум?

Фактите показват:

Около 795 милиона души по света нямат достатъчно храна, за да водят здравословен активен живот. Това е около един от девет души на земята.

По-голямата част от гладните хора по света живеят в развиващите се страни, където 12,9 процента от населението е недохранено.
Азия е континентът с най-гладни хора - две трети от общия брой. Процентът в Южна Азия е намалял през последните години, но в Западна Азия леко се е увеличил.

Субсахарска Африка е регионът с най-голямо разпространение (процент от населението) на глада. Един човек на четирима там е недохранен.

Лошото хранене причинява близо половината (45%) смъртни случаи при деца под пет години - 3,1 милиона деца всяка година.
Едно от шест деца - приблизително 100 милиона - в развиващите се страни е с ниско тегло.

Едно от четирите деца в света са зашеметени. В развиващите се страни съотношението може да нарасне до всеки трети.

Ако жените фермери имат същия достъп до ресурси като мъжете, броят на гладните в света може да бъде намален с до 150 милиона.
66 милиона деца в начална училищна възраст посещават курсове гладни в развиващия се свят, като 23 милиона са само в Африка.
WFP изчислява, че 3,2 милиарда щатски долара са необходими годишно, за да достигнат всички 66 милиона гладни деца в училищна възраст
цитирай
2. milady - питам Ведролей,защо баба ДанаРайчевска, се крие, и лъже..
04.04.2020 11:33
пратих му и мейл,пр време.да се сложи Точка с тази лъжкиня.

абе, дрта жена..
стига се гологъзззи, срам ме фаща вече..
амаа, гладно ЧУчело..иди,накрая го намери, онзи..Змей,с трите к!ра.
щоо за резилии на дрти години..цъц цъ цъ..
ша та обадя на жена му на Ведролей-хуйвей)
Коментарът чака одобрение
Постинг: Моята истина
Автор на постинга: wonder
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2274305
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол