Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2015 12:35 - ХРабри Души/ Робърт Шварц..
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 680 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                            

https://youtu.be/8AzIDkt3Md8

1 Част….




             РЕВОЛЮЦИОННА  КНИГА....

    Толкова често, когато се случи нещо "лошо", цялото това страдание ни се струва безсмислено. Но какво бихте казали, ако в най-трудните ви преживявания всъщност се крият важни цели... цели, които вие самите сте планирали, преди да се родите? Възможно ли е вие да сте избрали обстоятелствата, взаимоотношенията и събития във вашия живот?
Тези страници разказват историята на десетима човека, които - като вас -са планирали, преди да се родят, да преживеят големи предизвикателства. Работейки заедно с четири талантливи медиуми и контактьори, авторът Робърт Шварц открива какво са избрали... и защо. Той представя самите сеанси по планирането, осъществени преди раждането на тези личности, в които душата разисква какво се надява да постигне през предстоящия си живот. С това той отваря прозорец към другата страна, където ние, като вечни същества, замисляме както изпитанията, така и триумфите си.

Благодарение на тези забележителни истории за планирането преди раждането, вие можете:
Да научите защо всеки от нас решава да преживее предизвикателства като болест, смърт на любим човек и злополуки. Да разберете как вие, като душа, създавате плана на своя живот. Да използвате съзнателно жизнените предизвикателства, за да подпомогнете духовното си израстване.
Да разберете, че хората във вашия живот, включително вашите родители и деца, са тук по ваша молба, мотивирани от любовта си към вас да играят ролите, които сте им определили във вашия сценарий. Да заместите гнева, чувството за вина и обвиненията с прошка, приемане и покой.
Да задълбочите разбирането си за ценността на живота и благодарността си към него като разширяващ вашата душа, еволютивен процес.

Средства за достъп до гласът на душата Робърт Шварц   СРЕДСТВА ЗА ДОСТЪП ДО ГЛАСЪТ НА ДУШАТА РОБЪРТ ШВАРЦ КАК ДА РАБОТИМ С ДУШАТА

Интервю на Лилу Масе с автора Робърт Шварц известен на българската публика с книгата си "Храбри Души"


Превод от английски:
Павлина Николова



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2269034
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол