Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2015 15:17 - СТРАХ!!
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 824 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                               

https://youtu.be/LbGLZSXkS_4


(Превод от английски, Петт Корби. Линк до оригинала на статията.

Този превод е част от блог статията “СТРАХ?? image“)

Фондацията на Бил Гейтс съобщава за микрочип, който да контролира населението

Той беше привидно добър човек през първата половина от живота си. Среден американец, който направи богатството си чрез продажба на хардуер и софтуер на стойност милиарди, превръщайки се в световен мащаб икона и жив пример заамериканската мечта.

Но през втората половина на живота си, той партнира със световния “елит”, в опит да намали населението на света с милиарди … и той се шегува!

Бил Гейтс се превръща в един от най-скандалните активисти за унищожаване на населението на земята, изнасящ лекции по геноцидни ваксини, провеждащ кампании за ваксинация, които осакатяват и убиват безброй хора в страните от третия свят, разработващ ГМО комари, които могат да носят и инжектират смъртоносни вируси, и той постоянно намира нови методи за постигане на болните си планове.

Аз, разбира се, говоря за Фондацията на Бил Гейтс, човекът, който неотдавна бутна програма за контрол на популацията с една стъпка напред, а именно, той обяви създаването на дистанционно управление контрацептичен микрочип, който може да се имплантира под кожата и издържа до 16 години.

Как действа?

След като микрочипа е имплантиран, той ще започне да освобождава дневна доза levonorgestral – хормон използван за предпазване от бременност.

Според Фондацията на Гейтс, една жена може да избере кога да деактивира (или повторно активира) чипът с помощта на безжично управление, но като се има предвид тъмното минало на участието на Бил Гейтс в депопулация, ще сме луди да му се доверим!

В следващата TED презентация, Бил Гейтс обяснява увеличаването на обема на CO2, причинен от големия брой живи и дишащи хора:

https://youtu.be/7XRUEuVP2qE


“Светът днес има 6,8 милиарда души … сега, ако свършим една наистина чудесна работа по-новите ваксини, здравеопазването, репродуктивното здравеопазване, ние бихме могли да намалим това [число] с може би 10 или 15%.” “Ваксините са нещо, което обичам.”

“Бил Гейтс призна ваксините се използват за човешка депопулация!”

Дистанционно-контрацептично устройство може да звучи като добра идея в началото, докато не осъзнаем, че микрочипът може лесно да се имплантира под кожата на милиони без тяхно знание и съгласие и да се използва като инструмент за контрол на населението. Сякаш това не се бе случило преди

Още по-обезпокоително преди, няколко години във Филипините, властимащите дори не си направили труда да крият болните си намерения, и насилствено имплантираха RFID-подобни микрочипове в който знае колко много хора:

“RFID микрочипове насилствено поставяни във Филипините!”

Сега, моля, опитайте да си представите какво “елитa” може и ще направи с такъв вид технология. Драстичното намаляване на населението на Земята е една от техните отворени програми Аз представих това повече от един път.

Чипът, който един ден може да контролира броят ни

MIT заяви, че импланта ще трябва да бъде криптиран, за да се предпази безжичния поток от данни и да се съхранява сигурно. Размерът на чипа е 20 мм х 20 мм х 7 мм, а резервоари на хормона се съхраняват на 1,5см-широк микрочип вътре в устройството.

Микрочипът, за контрол на раждаемостта, ще може да съхранява хормона за близо две десетилетия като освобождава 30 микрограма на ден, според доклад от Technology Review MIT. – Ref.

Как започна всичко?

Идеята е покълнала след посещението на Бил в Масачузетския технологичен институт (MIT) две години преди това, където той попитал професор Робърт Лангерако дали има някакъв начин да включи и изключи контрола на раждаемостта чрез дистанционно управление, което ще спестни на жени неприятностите по посещения в клиниката за отстраняване на контрацептичните импланти, когато искат да забременеят.

Лангер свързал Фондацията на Гейтс с микрочипове, Масачузетска фирма лицензирана за използване на микрочипна технология. Оттогава, партньорството им е заето с разработване на технология, която може би ще бъде пусната най-рано през 2018 г. – Ref. 

Основано на факта, че нищо неподозиращи хора са били тайно микрочипирани в миналото, моето силно убеждение е, че този микрочип вече е бил имплантиран под кожата на много хора, без тяхното знание.

“Очаквайте скоро: Бил Гейтс, финансира микрочип за контрол на раждаемостта.”

А има и още един обрат в историята …

Ако тези микрочипове са способни да провеждат необходимото количество хормони в продължение на почти две десетилетия, не е ли логично да се предположи, че те могат да бъдат използвани и за други цели? Както, например,упояване на населението на Земята в подчинение. Ще ви оставя с тази мисъл.

От Alexander Light, HumansAreFree.com; | Фото: Rex Features; | Референция: Collective EvolutionHumans Are FreeTelegraph UKHumans Are Free;

The Microchip Trend:

          
https://youtu.be/R2rOyddUhIk

 



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2276200
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол