Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2015 12:49 - МАЙНД KОНТРОЛ - MK ULTRA / 2 ч.
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 1555 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

            ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ КАТИ О’БРАЙЪН


image„Моето име е Катлин (Кати) Ан О Брайън, родена на 12.04.1957 в Мускегон, Мичиган. Подготвих тази книга за вашето списание Nexus Magazine засягаща едно малко познато оръжие, което нашето американско правителство, нелегално и прикрито и антиконституционно прилага в името на създаване на Новия Световен Ред (Световното правителство). Това вече добре документирано оръжие е изтънчена и напреднала форма на модификация на поведението (промиване на мозъка) познато под общото наименование “майнд контрол”.
Моето познание по въпроса на този свръхсекретен правителствен психологически експеримент под формата на техника, произтича от натрупания ми персонален опит в Белия дом като “президентски модел”, представляващ поведенчески модел на “майнд контролиран роб” (ето защо бихейвиористичната(поведенческа) наука на Скинър бе щедро финансирана и поставена в служба на подобни експерименти за сметка на когнитивната (изучаване природата на интелигентността) и хуманистична психология.

По-голямата част от информацията, бе потвърдена и регистрирана благодарение на смелата помощ от страна на няколко члена на юридическото, научно и разузнавателно направление на хората запознати с този случай. Техните индивидуални усилия ми помогнаха да разбера и потвърдя в себе си какво се е случвало след т. нар. периоди на систематично физическо и психологично изтощение – изтезание, причинено съзнателно, за да се модифицира моето поведение чрез тотално контролиране на ума.

Някои от тези смели личности са били използвани от същата тази Система, която ме е контролирала и ни кара всички да живеем в страх да не загубим своята работа, своето семейство, или своя живот.

Те бяха очевидно достигнали твърде далеч, за да посмеят публично да изложат механизма на това оръжие, прилагано от инженерите на Новия Световен Ред.
imageТази книга е един опит от сърце, с цената на множество усилия, да се разбуди публичното мнение относно защитата на човешките права, за да могат прозрелите опасността, да забият камбаната за тази персонална и социална опасност, застрашаваща всеки един член на обществото. Това алармиране може да бъде направено от страна на добре организирани сътрудничещи помежду си граждани, с вродено чувство на справедливост, които биха осъзнали своя интерес, за възвръщането на старото звучене на Конституцията, за завръщането на Америка такава, каквато беше преди.

И така копието, което вие държите в ръце, е за вашето информиране, както и привеждане в действие на вашите самоотвержени усилия. Това е част от патриотичното ни уважение към Принципите на истината, справедливостта и осъзнаване, че свободата върху която Америка е изградена, трябва да запази своя статут особено сега, в периода на Тотален Контрол от страна на правителството в сянка.

Опитвайки се да си върнем Америка, възпирайки я от тази погрешна насока, ние можем да изградим интегритет в нашата американска история и по този начин да предотвратим пътя на разширяващия се “майнд контрол” с неговите жестокости върху човечеството. Един път, който е започнал още от времето на Хитлер. Хитлеровата версия за световно господство, която той започна в 1939 г., назовавайки я Нов Световен Ред по-късно бе продължена чрез усъвършенстваните технологии, между които беше и генетичното инженерство, имащо в сърцевината си т.нар. “майнд контрол”.

Експертизата на моя първоначален адвокат и опитен депрограматор, Марк Филипс – резултат от неговата работа в Департамента по отбрана, в службата „Топ сикрет“ – Свръх секретни изследвания чрез “ майнд контрол”, бе в основата на моето възстановяване като мисловна дейност и нормално светоусещане. В резултат на което аз възвърнах своята памет, а следствие от това е написването на настоящия текст.
И така преминала през изпитанията бях достигнала до една точка на огромна фрустрация (емоционално състояние на човек, излъган в своите очаквания ).

 

През 1988 г. по време на една серия от брилянтно поднесени събития, Марк Филипс ме спаси, както и моята осем годишна дъщеря Кели от съдбата, да продължим да вегетираме под властта на “майнд контрол”, като “майнд контролирани” роби.

И така бяхме изтеглени (издърпани) на сигурно място в Аляска за рехабилитация. Именно там започна мъчителния и отегчителен процес на възстановяване на моята памет, за да бъда в състояние съзнателно да си припомня онова, което бях забравила.

imageМного американски и чужди тайни държавни служители и агенти бяха се обзаложили на бас, че аз няма да мога дасе депрограмирам, както и рехабилитирам, за да мога в последствие акуратно и последователно да разкрия криминалното деяние и перверзиите, на които дъщеря ми  Кели и аз бяхме подложени и принудени да участваме. Всичко това беше по време на Администрациите на Роналд  Рейгън и Джорж Буш. 
Сега, когато възвърнах своя контрол върху ума си, аз виждам своя дълг като майка и американски патриот, да упражня свободната си воля за разобличаване жестокостите на “майнд контрол”, които моята дъщеря и аз изпитахме в ръцете на специалните контрольори  от нашето правителство.


Това лично виждане – „Отвътре на Кутията на Пандора” включва проницателно и аналитично разследване за това как “майнд контролът” е бил използван за установяването на Новия Световен Ред и за това как няколко личности от т.нар. “господарски умове” – (Мaster Minds), са в основата на налагането на световно господарско управление.

И докато аз съм свободна да говоря за всичко това, Кели, която сега е на 17 години не се чувства щастлива. Тя все още излиза трудно от процеса на рехабилитацията, от състоянието на програмиран млад ум.

 

Високо технологичното приложение на проекта „Монарх“, основан върху “травмата“ при майнд контролът, което Кели е изпитала буквално от самото свое раждане, налага необходимост от високо специализирани грижи за депрограмирането й. Но то става по-бавно, както и възстановяването й много по-трудно.

Като се добави към това, и политическата власт, която притежават по настоящем нашите палачи, всичките усилия да издействам за Кели право за пълна рехабилитация бяха блокирани от службите на Национална Сигурност. В резултат на това Кели все още не е окончателно излекувана, пребивава в щата Тенеси и си остава една от жертвите на Системата. Кели все още се намира под опеката на тази системаimage, или тeзи които контролират и манипулират всички нас, със съучастието на политическите водачи, които, заемат най-високите постове във Вашингтон.

На 3 август 1977 г. американският Конгрес започна изслушвания за злоупотреби на ЦРУ относно TOP SECRET изследователската програма”МАЙНД КОНТРОЛ” нареченаMK-ULTRA.

На 8 февруари 1988 г.една от жертвите на програмата Кати О’Брайън тайно е спасена от ЦРУ с помоща на вътрешен човек – Марк Филипс. Тяхното седем годишно преследване от правосъдието е спряно „по съображения за националната сигурност.
Случаят с Кати О’ Брайън и книгата „TRANCE Формиране на Америка“, разкриват истината за тази тайна правителствена програма на ЦРУ и нейната крайна цел – психологически контрол над нацията.

Случаят също категорично показва, че политическият и финансов елит в Америка преследват налагане на световно господство и Нов Световен Ред, прегазвайки законите без да подбират средствата.

„Майнд контрол“ всъщност са първите тайни опити контролирани от секретните служби, за изучаване умствените възможности на човека с оглед преминаване към „четвърто измерение“.

Да не се забравя, че американците вече са имали контакти с „извънземни“.

 

В потвърждение на това, вижте видео ТУК. 




Гласувай:
5



1. milady - проследете още този пост ...
28.06.2015 13:06
savremennik-syvremennik.blogspot.com/.../k.html
цитирай
2. milady - с този Постинг искам отново ,да
28.06.2015 13:18
насоча вашето внимание към най опасната “игра“
на нашето време и нейните господари..
Това НЕ е Теория на конспирацията ...
това се случва ежедневно / в най обширен диапазон/
Майнд Контрол /или заробване и манипулация на
човешкия Ум, заедно с опитите ,да се създават
КИборги / био технологични Супер Роботи/ е
най опасната Теория / и практика/ на Господарите,
и това ще доведе до поробване и ..израждане на Хомо Сапиенс.

/затова водим ожесточени Спорове с Хай Техника на блога МГ.
чиято мечта е контрол ,власт и...управление на масите ...
м/у нас и дума не може да става за Love & Sex ....
Човекът ,обаче и не подозира ,че просто е инструмент...
Монарх Роб....
повече утре ...........
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2263327
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол