Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2014 14:02 - СЕНЗАЦИЯ!! STAR GATE В КРИМ / УКРАЙНА.
Автор: milady Категория: Технологии   
Прочетен: 421 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.07.2014 14:03


  
             image
              Сензация: Руската инвазия е заради Кримската пирамида (ВИДЕО/СНИМКИ)
http://youtu.be/Us-aMbxdwn4     
          
Теоретици разкриват нова версия за военния конфликт в Украйна
      


   image image image   Руската инвазия на Кримския полуостров е заради най-старата пирамида в света, твърдят теоретици. Според тях тя крие много тайни и още не е проучена докрай. Датира от периода Юра, което означава, че е строена по времето на динозаврите, разкрива украинският учен Виталий Гох, който е проучвал древния комплекс.
Висока е 45 и е дълга 72 метра. Според Гох илюминатите ни държат далеч от тайните на свободните безплатни енергии, които пазят пирамидите по света.

През 1921 година Владимир Бехтерев - ръководител на Института за изучаване на мозъка, решава да изучи феномена на психическо отклонение, така нареченото "мерячение", случаи на каквото заболяване се срещали на Колския полуостров. Друг е въпросът дали става въпрос за заболяване или за масово въздействие, близко до вманиячаване или зомбиране. За целта е организирана цялостна експедиция, която не успяла да открие истинските причини за това явление, но  Колският полуостров им открил невероятни тайни - древен подземен тунел, защитаван от психотронни полета с неизвестен произход, както и останки от много древни постройки.

Пет години по-късно е организирана втора експедиция, за да се разкрият тайните на Крим. Експедицията била възложена на Барченко и Лабораторията по невроенергетика, която той ръководел. Някои запазени до днес сведения разкриват мястото на експедицията - южния бряг на Кримския полуостров, района на Бахчисарай, където са се запазили древните „подземни градове”, а целта е била изучаване останките от древните цивилизации и тайните им знания за управление енергията и съзнанието на човека. Вероятно идеята е била да се използва както психологическото оръжие и инструмент за масово въздействие.

След разпадане на СССР Южният бряг започва да разкрива своите тайни. Неочаквано за всички, изследователя Виталий Гох открил мрежа от пирамиди, по строеж и размери напомнящи пирамидите в Египет. Това феноменално откритие показва, че държавните пари не са били напразно изхарчени.

Целта на пирамидалните съоръжения , височината на които варира между 36 и 62 метра, не могли да открият нито учените, нито жителите на полуострова, тъй като са изцяло скрити под земята. Върховете на пирамидите се намират само на няколко метра под повърхността. Откритието си Гох е направил случайно, сканирайки почвата с прибор - собствена модификация, с цел откриване на подземен водоизточник. Решението да пробие отвор дало резултат на дълбочина 10 метра - била намерена първата от множество пирамиди, построена, като и египетските, на принципа на златното сечение ( съотношението между дължината на основата и височината е с коефициент 1,6). Само че с това тайните на Крим, свързани с пирамидите, не свършват. Не успявайки да се отдалечат от нагодката, учените открили фигурата на "сфинкса", точно подобие на египетския. Люкът, разположен в единия край на гигантската фигура, води до помещение с диаметър 10 метра. Освобождаването на сфинкса от под земята, довело до намиране и на самия вход, добре закрит от варовикови плочи. Работещите на разходките твърдели, че на работещите вътре настроението се подобрявало, а посетителите усещали мощен прилив на енергия. /БЛИЦ 

image
 
 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2262232
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол