Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2020 19:19 - Р-р с един Бивш
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 613 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.05.2020 16:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Илюминат..


САЧА СТОУН – РАЗГОВОР С БИВШИЯТ ИЛЮМИНАТ РОНАЛД БЕРНАРД

С: Нека поговорим за връзката на БМР, Банката за международни разплащания (BIS - Bank of International Settlements), с Ватикана, Лондон и Вашингтон. Исторически хората смятат, че всичко е свързано с Ватикана, Лондонското Сити и Вашингтон ДС, но ти си говорел за БМР и това е, на което трябва да обърнем внимание. Р: Познавам много хора в този свят, особено от алтернативните новини, които са наясно. Те гледат на Вашингтон ДС в тази Свободна държава като на... Става въпрос за Ватикана, Лондонското Сити и Вашингтон ДС като Свободна държава. Частта Вашингтон е военните, финансите са Лондонското Сити, а духовната част е Ватикана, но повечето хора смятат, че това са главните сили, главните инструменти, но не са. Банката за международни разплащания е над тях. Тя също е Свободна държава, но финансите са регулировчика, инвеститора, поставящ програмите да кажем в играта. Целият свят е една игра. С: Значи всички инфлационни и лихвени механизми, всичко това е пригодено чрез нея. Р: Това е каналът, който е уреден в мултинива. Вие виждате само официалната част, разбира се, като например това, че те имат съвет, официалният съвет. Най-доброто е клуба на всички банкстери. Та в съвета е президента на друга централна банка, но това е само отвън. Ние сега говорим направо за сенчестото банкиране, реалният свят, защото официалният свят не е истинският свят. Света, в който живеех беше свят, където всичко е възможно. Можеш да смениш идентичността си за ден, да фалшифицираш, който си поискаш документ в този свят. Ние създаваме наши собствени правила, но правилата винаги идват от да кажем от горе и това е механизма. БМР, тя е най-важната.

Р: Официално собствениците на БМР са известни, разбира се, като всички стейкхолдери на другите централни банки. Това е като култ, един вид колектив от собственици. С: Обезпечението на дадена страна и богатството й е обезпечено от човешки същества, така ли? Р: Да, това се основава на правото ти по рождение. С: Значи човешкото същество се ражда и се издава рождено задължение или сертификат за държавно съкровище, номер за раждането, стойност към това. Р: Да. В моите лекции съм обяснявал това на хората. Наясно съм с тези сертификати за раждане. В Холандия в момента, когато някой се роди майката или бащата е много щастлив да подпише договор, защото нашата страна е компания. С: Частна корпорация ли? Р: Да. Получаваш номер, BSN номер. На холандски е Burger Service Nummer [еквивалента на български е Единен Граждански Номер - ЕГН]. Това е робски номер, така че за теб като холандец, това е служебен номер, а за тях, за властващите, това е номер на робството и става въпрос за интелекта, за това, че ти си тъп, ти си нищожество, ти си говедо. В момента, в който сертификата за раждане е създаден, твоята стойност е 500 000 евро в Холандия. Те го калкулират за целият ти продуктивен живот, през който ти носиш на държавата, финансовата система; повече или по-малко чрез данъци и такси, и по други начини, ти плащаш петстотинте хиляди евро грубо, така че ти си стойност в момента на раждането си. Чувал съм, че тези сертификати за раждане са търгувани на стоковите пазари в Америка. В Холандия това не се прави, но в други страни го правят, така че не знаеш къде отива серификата ти. Искам да кажа, че цялата финансова система е уредена от закона, така че топ престъпниците в този свят са подкрепяни с официални закони. Ако ти си родител и се сдобиеш с дете, то до няколко дни ти трябва да отидеш да регистрираш детето си в противен случай ще имаш проблеми, защото нарушаваш законите. С: Всъщност нарушаваш статута, а не закона.

С: И то много. Нека да поговорим за сенчестото банкиране, защото ние сме наясно, че има масонски елит, който е разпределен в глобалното банкиране и този елит има свои собствени правила. Той е способен да провежда масивни транзакции напълно скрити от екранния радар, използвайки флашскрийн технология, и напреднали технологии, за които ние не знаем нищо. Р: Това, за което говориш е свързано с модерното време. По моето време ние все още работехме с много кеш. Тогава тъкмо навлизаше телефакса, а първите мобилни телефони бяха с дебели батерии. Това не беше като модерното време, което имаме днес, така че ние всъщност бяхме повече каубои. В едно от интервютата си съм разказвал за визитата си в Германия относно камиони натоварени с пари, с американски долари, но те бяха транспортирани нелегално, заради ембаргото по онова време. Имам предвид началото на 90те години. Те нелегално купуваха и продаваха петрол с долари, и в банковата система по онова време си имаш работа с много кеш. По-късно бяха превозвани със самолети в палети. В мейнстрийма можеш да откриеш огромни суми като 30 млрд. превозвани със самолети за финансирането на войната в Ирак, например. С: Това е за финансиране на бунтовниците и провокацията.



Гласувай:
2



1. milady - Крипто валути...
19.05.2020 16:27
Нека да поговорим за Договора на душите.

Р: С този трети храм..., поразрови се за него. Всички световни лидери вече призовават от много години за Нов Световен Ред. Техният НСР е програма, която е комбинирана с финансовата система за нашето пълно заробване без кеш, всичко дигитално; да ни поставят в дигитална пещера, окончателно да решат дали те харесват или не.
С: Само че никога не са помисляли за криптовалутите и блокчейна.
[„Блокчейн и биткойн за начинаещи”]

Р: Напротив, те помислиха.
С: Ти смяташ, че те са изобретили всичко това. Смяташ, че това не е естествен човешки отговор на централното банкиране и фиатните пари. Крипто и смарт договорите не са ли нашият начин да махнем дявола от гърба си?
Р: Дори в интернет може да се намери белият документ от Агенцията за национална сигурност на САЩ от 1996 г., където са описали всичко, което има сега в настоящето като криптовалути.
[“1996 NSA White Paper not the only piece of evidence that the NSA may have been involved in the creation of the Blockchain and Bitcoin” (2018/01),
“Is Bitcoin and other cryptocurrencies the result of a government experiment imagined
12 years before Satoshi white paper?” (2017/08)] Първото и второто поколение криптовалути имат много задни вратички. Те не са свободни. Аз съм много щастлив и забелязвам, че стъпка по стъпка хората започват да избират друго, но относно криптовалутите, всичко това е създадено от тайните служби. Сега в третото и четвъртото поколение хората ги използват по много положителен начин, така че се случват позитивни неща. Само че моята реакция беше свързана повече с масите, милиардите хора, които все още си нямат и понятие от нищо, защото те са деца.
Те имат детето вътре в себе си и същевременно имат свои собствени деца и ние трябва да се погрижим за това заедно с всички хора, които са способни да го направят.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2280850
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол