Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2017 13:05 - триделните Нагуали.
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 800 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 12.05.2017 13:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


Правило на триделните Нагуали

Правилото е окончателно, но неговата реализация и устройство се намират в постоянно развитие. Но в противовес на това, което мислят еволюционистите, които виждат в адаптацията на живота случайни генетични мутации, виждащите знаят, че в правилото не съществуват случайности.

Те виждат как командата на орела под формата на вълни енергия блъска от време на време енергията на потомствената линия, произвеждайки нови етапи в магията.

По-точен начин да се обясни това е да се каже, че ако всички възможни варианти на правилото се съдържат в предишната матрица, то това, което се изменя с времето, е степента на знание, което магьосниците имат в тази съвкупност, и акцента, който те правят върху някои части. Тези периоди на промяна са циклични и те са представени чрез числото три.

Защо три?

Защото древните толтеки са свързвали числото три с динамиката и реконструкцията. Те са забелязали, че троичните формирования предизвикват неочаквани изменения.

Правилото казва, че от време на време в потомствените линии се появява специален тип нагуали, на които енергията има не четири дяла, а само три. Виждащите ги наричат триделни нагуали.

Аз го попитах по какво те се различават от другите.

Той ми отговори:

Тяхната енергия е променлива, те винаги се намират в движение. Поради тази причина за тях е трудно да натрупат сила. От гледна точка на потомствената линия тяхната структура е дефектна: те не могат да станат истински нагуали. За компенсация на този недостатък, вместо срамежливост и резервираност, с които се характеризират класическите нагуали, те притежават необикновена способност да импровизират и да се свързват.

Може да се каже, че триделните нагуали са подобни на кукувицата, която е отгледана в гнездо на други птици. Те са опортюнисти, но са необходими. За разлика от четириделните нагуали, чиято свобода се състои в това да преминат незабелязано, триделните нагуали са достъпни лица. Те разкриват тайните и показват фрагменти от учението, но без тях потомствените линии биха угаснали много отдавна.

Сред новите виждащи има правило старият нагуал да си отиде, оставяйки потомство под формата на нова магьосническа група. Но някои поради огромния излишък от енергия са способни да помогнат за организирането на второ и дори трето поколение виждащи.
 

Правилото също казва, че триделният нагуал се явява разрушител на установения ред, защото природата му не се явява съзидателна и хранителна, а той има тенденция да поробва всички, които го обкръжават. Допълнително тези нагуали трябва да достигат свободата си самостоятелно, защото тяхната енергия не се настройва за ръководство на група воини.

Както всичко в енергийна среда, блоковете от по 52 поколения са разделени на две части: първите 26 – за разширяване и създаване на нови линии, следващите се ориентират на съхранение и изолация. Този образец се повтаря хилядолетие след хилядолетие, така че маговете знаят, че това е – част от правилото.

В резултат на действието на триделния нагуал знанието се разпространява и се формират нови ядра четириделни нагуали. От тази точка насетне, потомствените линии възвръщат традицията си на предаване на обучението в линейна форма.

Колко често се появяват триделните нагуали?

Приблизително веднъж на хилядолетие. Това е възрастта на потомствената линия, на която аз принадлежа.

Армандо Торес. "Срещи с Кастанеда"


следва..




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - айде, по накратко..
12.05.2017 14:38
Вече съм отдаден на силата, която направлява съдбата ми.
Не се вкопчвам в нищо и следователно нищо няма да имам да защитавам.
Нямам мисли, затова ще виждам.
Не ме е страх от нищо, затова ще си спомням себе си.
Отстранен и спокоен, ще се стрелна покрай Орела, за да съм свободен/ К Кастанеда
цитирай
2. katara - e,ko e tova :) pradnia s boia..
16.05.2017 08:58

wonder
На 7-милионния ми посетител
от: wonder
blackpredator ХУБАВО Е, ЧЕ ТЕ ИМА!
цитирай
3. milady - тук вече не останаха ..нормални потребители..
16.05.2017 20:27
ето нова изцепка днес...на Дела Раи, която има
оБраз на мъдър и талантлив блогър и автор..
как и дойде на Ум, да го измисли тоз пУст Постинг?
1.7 000 000 млн...клика на Помпата на Блеки..
2. освен това и Публични изстъпления ,и поклони..
3.не ми се сърдете после,уважаеми читатели..
Бисерите нямат край тук..
неуморна и безкрайна е човешката Суета и...пустота..
Юлия
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2262801
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол