Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 15:40 - на Бай Ганъо Избори му дай.......
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 1223 Коментари: 4 Гласове:
8



 

           20. starforlife -
     Не съм съгласен (ако правилно разбирам, че си против) с мнението ти, Френд! 
28 10 .19:06
Няма да цитирам поне 3 малки държави, които именно на Електронното си Правителство (има разлика, да, но то електронното гласуване е част от такъв вид управление) дължат добрите си темпове на развитие в Новото време.
Именно при такъв вид гласуване (естествено като се направи добре, но нали затова има обществени поръчки и възможност за народностен мониторинг над тях) би елиминирало възможността да се правят манипулации.
Но...
Има едно "но", естествено - винаги го има.
Но това би било факт (невъзможността за манипулации), ако всеки гласувал изявява и държи на активната си гражданска позиция.
Имам предвид не просто да чекне и изпрати вота си, а в последствие да провери (тези системи имат обратна връзка с гласоподавателя) как е бил приет, обработен и отчетен гласа му.
Тоест дали гласът му е "отишъл" на правилното място или не.
А сега какво?! - Пускаш бюлетината, някои /си/ там ги броят и отчитат резултати.
Ти знаеш ли твоят глас къде е "отишъл"?!
Имаш ли каквато и да е възможност за обратна връзка?!
Да не говорим колко много хора не ходят, защото е разправия и загуба на време.
Да не говорим колко струва цялото това неелектронно гласуване, съпоставено /във времето/ спрямо електронното.

Въобще: ТВЪРДО "ЗА" СЪМ И ТО ЗА ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО, НЕ ПРОСТО ГЛАСУВАНЕ!  

               



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katara - Бай Ганъо ГЮвечанов има вече алгоритъмче за електр. Избори....
04.12.2015 19:28
вече го е „ накодил“.....
Той Президент ,а малкото Кракерче помощник
ще е министър на хакерското Образование..
цитирай
2. bezistena - Извън темата в индеректен отговор на запитване за сакралната семантика на името Юлия:
11.12.2015 00:51
Кратък Кабала–хороскоп за milady–Юлия.

Името Юли,Юлий,Юлия,е фонетизираният най–древен животински рептилски титул и символ на Бог Отец Творецът и на Богинята Майка Творец–Демиурзите,който символ е взет от Древно–Българският календар и означава Ел(Ил),което е първият синоним на змия,змей,дракон...,от 12–те синонима на змей в Българският Сътворенчески език(който е съвременният Български език),и за който рептилски синонимен комплекс ние ви запознаваме във всички наши документи в близо 400 обстойни статии.
Ил,Ал и Ел е първото най–древно регистрирано име на Богът Демиург,което го представят със змейски,рептилски характеристики.
Рептилският животински символен пакет е хералдическата херметична сакралия и символика на династичните генетични потомци на Боговете–Демиурзи,които съставят Божията аристократична фамилия Дуло!

От Божията Българска династия Дуло от началото на човешката цивилизация досега са всички управленчески елити на всички народи и всички владетели на всички държави–висш планетарен административен закон и процес,който се спазва неотменно и категорично строго и се наблюдава и направлява Отгоре!
Затова и това първоначално и първостепенно рептилско име Ил/Ел се използва във фонетичния еквивалент Юл,Юли,Юлий,в именната титуловка на Българските династи от Дуло,манипулирани по–късно като "римски" императори,каквито са Юли–ите.

Змейският Божий синоним Ил е вложен и в основният хвалителен възглас –прокламация "Слава на Бог!"–АЛИ ЛУЯ !,където са кодирани двамата Богове–Демиурзи:

АЛИ ЛУЯ=Ил Ил=Ел Ел=Елел=Алилуя=Ал и Уля=Алилуя!

Та това е,Юлия–ти си щампована с неизтриваем змейски Български Божи титул според абсолютно строгият кръстнически Божи закон,по който всички хора се индексират в сътворенческия вселенски компютър Акаши задължително чрез Божиите имена и титули с помощта на Свещеният шифър!

От тебе зависи да се познаеш и осветиш чрез Тях,дали и ти си от Техния феномем змейски Божествен династичен род Дуло,или си само просто адашка на Божествените феноменни Юлиеви рептили...

Бъди благословена и се познай както ти пожелаеш!
цитирай
3. milady - @2 - благодаря за Вниманието...
11.12.2015 11:52
мисля, че съм намерила себе си..
цитирай
4. milady - имам и друг отговор..
18.12.2015 10:04
Истината се знае, аз се съмнявам, че дори трябва да минаваме през това цирково шоу. С контрол на Diebold и електронното гласуване, изборите вече могат да бъдат откраднати с малки или без никакви проблеми (м.б. - курсивът в червено е мой). Лично аз мисля, че ционистите, ги правят за собственото си забавление. Обзалагам се, че може да ги видите да се търкалят по пода в смях от наивноста на американския народ. Намирам този цитат, за да каже всичко.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2262846
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол