Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2015 17:22 - BDSM !!
Автор: milady Категория: Тя и той   
Прочетен: 1909 Коментари: 1 Гласове:
3



                         image

     БДСМ или най-греховното удоволствие


Дата: 23.07.2013 | Автор: bliasak.bg
Видяна: 8408 пъти | 0 коментара Сподели във Facebook

  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Потопи се в света на най-тъмните си еротични фантазии…

Със световния успех на еротичния бестселър „50 нюанса сиво” темата за БДСМ секса стана една от най-дискутираните. Доскоро заклеймяван като табу, този вид отношения бързо набира популярност. Ето какво трябва да знаеш, преди да се впуснеш в една БДСМ връзка!

Какво означава БДСМ?
Абревиатурата БДСМ (BDSM) има различни значения. BD идва от Bondage & Discipline (Връзване и Дисциплина), DS – от Dominance & Submission (Доминиране и Подчинение), а SM – от Sadism & Masochism (Садизъм и Мазохизъм). Този вид отношения като цяло са доста сложни, но в своята същност означават ти или партньорът ти доброволно да поемете контрола във връзката ви, като не е задължително това да означава единствено доминация в леглото. В БДСМ сексът може да бъде в двете крайности – от така нареченият „ванила” (мисионерска поза и нищо по-така) до хард изпълнения, включващи физическа болка и наказания, както и различни еротични играчки – белезници, камшици, пръчки, каишки, броеници, вибратори и т.н.

 

      image
   Доминант и Подчинен

В БДСМ връзките единият поема водещата роля – на Доминанта, а другият приема тази на Подчинения. В своята същност тези отношения се основават на доверието между партньорите. Двамата уговарят някакви граници – докъде са готови да стигнат и какво за нищо на света не биха допуснали, и задължително ги спазват. В зависимост от договорките Доминантът може изцяло да контролира живота на Подчинения и да определя как да се държи той, какво да яде, как да се грижи за външния си вид, как да се облича, къде да ходи, с какви хора да общува и т.н. Всеки от партньорите разбира и спазва своето място във връзката, която може да варира от обикновен еднократен секс до 24-часово съжителство, включващо  наказания, болка и унижения.

Доверието е всичко
Парадоксално този, който има власт в БДСМ връзката/секса, е Подчиненият, тъй като именно той дава властта на Доминанта, той определя границите, които не би прекрачил, и той може да сложи край на цялата игра, когато пожелае. Един от най-разпространените митове за БДСМ секса е, че той се основава на жестокост, насилие и извращения. В действителност обаче БДСМ е точно като играта на доверие, при която единият застава с разперени ръце и се отпуска назад, докато другият трябва да го хване, преди да е паднал на земята. А фактът, че партньорът ти може да прави с теб каквото си поиска и си изцяло в негова власт, действа страшно възбуждащо и на двата пола.

Безопасните думи
В БДСМ секса двамата партньори се уговарят да използват и спазват така наречените „безопасни” думи или сигнали, които си подават, когато достигнат границите, които не биха искали да прекрачват. Обикновено Подчиненият я изрича, когато иска Доминантът да спре това, което прави в момента. Доминантът пък е длъжен да прекрати действията си в секундата, в която чуе безопасната дума. Така например ако с гаджето ти сте решили да опитате той да те пошляпва с ръка, можеш да го спреш в момента, в който ти стане некомфортно или пък осъзнаеш, че болката в секса не ти е по вкуса.

 

Как да започнеш?
Първото, което сама трябва да изясниш за себе си, е от кой тип си – дали те възбужда мисълта друг да има власт над теб, или обичаш да поемаш контрола над половинката си. Обсъди внимателно с партньора си идеята да пробвате БДСМ секс, но не го насилвай ако не иска. Не забравяй, че за да няма наранени (психически и физически), е необходимо да си имате пълно доверие и да сте еднакво готови да се впуснете в подобно преживяване. След като договорите границите и безопасните думи, които ще използвате, не бързайте с най-хард изпълненията. Започнете с нещо по-софт – нека примерно той да ти върже ръцете или пък ти сложи превръзка на очите му, за да не вижда какво правиш. Ако се чувствате комфортно в ролите си и ви се иска да пробвате нещо по-така, експериментирайте смело.

             image




Гласувай:
3



1. milady - Гогооо , недей ми ходи след полата - freeoldmen ...
18.02.2015 16:53
ами ..качи Поста на Първа / актуален е /

Недей Сам да си чатиш , Идиооте!!

Allo, Zombie !!
Може ли за 5 мин. да я затвориш тази
Г00ляяямааа Устааа.....
блогов дебил ,аз не само Първа не виждам ..
но, и имам изтрити 10 профила с НОРМАЛНИ
прочити , поради ей такива Мишки ,като теб.
Заблуден и прост мъж си ,гошо ....
няма спасение за теб...
и за “ домашен любимец “ , не те харесвам ..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2276072
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол