Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2014 14:16 - ТОРСИОННИ ПОЛЕТА./ видео 26 мин /
Автор: milady Категория: Технологии   
Прочетен: 2047 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 27.09.2014 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

               image


                    ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА  ТАЙНСТВОТО НА ТОРСИОННИТЕ ПОЛЕТА        http://youtu.be/5tfar5K4t5M ..

“Човек въздейства на околната среда с торсионното поле, което излъчва. Емоциите всъщност са гама лъчи, които имат свойството да усилват своя интензитет, когато се съчетаят повече източници със сходни емоции. Около църковните куполи може да бъде регистрирана, а и заснета, своеобразна аура, когато богомолците се съсредоточат върху благоговението си пред господа. Ако обаче много хора се съсредоточат върху някоя лоша мисъл, въпросните торсионни вълни могат да причинят големи бедствия.”

                                                                                                                                               Алексей Фомин


    
Терминът торсионно поле е въведен за пръв път от Ели Кардан през 1922 г. Това са геометрични полета на усукване осъществяващи далеко действуващи взаимодействия, действуващи мигновено и разпространявайки информацията в тях чрез средата на физическия вакуум. Такива полета са използувани още 6000г. преди новата ера при търсенето на вода с лозова пръчка. Торсионното поле представляват съвкупност от микровихри на пространството, а енергията е вторично следствие от измененията на торсионното поле. За торсионните полета няма ограничения във времето.В теорията на тези полета усукването на метричните характеристики се описва със средствата на диференциалната геометрия на афинните пространства и скаларно тензорната теория на полето. 

(Тензометрия – Метод за измерване на механични напрежения по предизвиканите от тях деформации на конструктивни части или образци - SW)

Какви са практическите ползи от разработваните торсионни технологии? Торсионните полета премина ват през всякаква среда без загуба на енергия. Те притежават памет и предават информация мигновено на огромни разстояния. Черпят енергия от “нищото”. Торсионните сигнали от даден обект могат да се възприемат от миналото, настоящето и бъдещето на обекта. Вече е изобретен спиноторсионен генератор - оръжие по-опасно от ядреното. Разработват се и торсионни двигатели. Торсионните технологии внасят революционни промени във всички отрасли на икономиката и социалната сфера.

Академик Гаряев и сътрудниците му от отдела за теоретични проблеми на РАН твърдят, че всяко живо същество се изгражда по предварително зададена вълнова програма. Така те практически потвърждават една от най-красивите библейски легенди за непорочното зачатие. По същия начин може да 
се обясни и възникването на живота на Земята. Та нали тогава още не е имало ДНК със заложена в нея информация. Значи някой е трябвало да насочи вълнови холограми, които да накарат простите молекули да се съберат в по-сложни, чак до белтъците, ДНК, РНК и по-нататък в сложен организъм. И тук неизбежно идваме до идеята за съществуването на някакъв Супер мозък - могъщ Разум в полева форма, основа на който най-вероятно е вакуумът. Именно от вакуума слизат вълни, които носят генетична информация и енергия на всичко живо.

(Подробна информация - в книгата “Физика на вярата” - Татяна и Виталий Тихоплав, 2003 г)

image



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. coacoa11 - Интересни са ми опитите да се обе...
27.09.2014 14:53
Интересни са ми опитите да се обедини библията, науката и езотериката. Възможно ли е наистина? Има ли торсионни полета, вълнови холограми и Супер Мозък, които да накарат аминокиселините да се съберат до белтъчна молекула, без да има предварително матрица от ДНК, по която да стане това? Не ми се вярва, по скоро всичко е било резултат на многобройни опити и грешки.
цитирай
2. milady - много благодаря за комента ,колега !
27.09.2014 20:29
Ние сме тук ,за да учим....
колкото по далече стигнем ..толкова
по добре ,според мен ...
Остави “празните“ приказки , и залягай
малко повече на науката ...
поздрави....
цитирай
3. анонимен - apropo ...препоръчвам книгата горещо ..
30.09.2014 20:59
УНикална ее ....
3 пъти съм я...чела....
намерете я ,колеги ...


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2269698
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол