Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2014 19:00 - ЦЕЛУНЕТЕ МЕЧКАТА ПО ЗАДНИКА ;)
Автор: milady Категория: Технологии   
Прочетен: 2383 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 04.04.2014 20:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                Mожете да целунете Мечката
                    по задника /ориг. заглавие/
                           в.Строго секретно
                        Гл.Редактор и Директор
                     Г/н Красимир Иванджийски
     

                 Защо идиотите са основния ресурс в БГ ?!!
 
                          image

Събитията в Украйна го потвърждават.

Там нашите братя славяни май са стигнали до извода, че във всичките ни нещастия, които стовари върху нас англо-американският свят, липсва само ядрената война, връщането ни към средновековието или каменния век.

Не мога да разбера две лица – "президентът" Плевнелиев и "външният министър" Вигенин. Първият като бивш комсомолски активист и пламенен член на БКП хукна към Катар да търси оттам газ, вместо руския, докато му обясниха, че няма тръба или терминал, по който да го получим. След това, отново с увереността на имбецил, не призна присъединяването на Киев към Руската федерация. Нищо, че никой не го пита по въпроса.

Що се отнася до Вигенин, чието име също не мога да запомня, той с невероятна бързина определи какво е международното положение в Украйна, кой е виновен и какво трябва да се прави.

Няма смисъл да обяснявам каквото и да било на тези умствени бройлери. Но ще го направя заради вас, защото сте заливани с информационна помия от 25 години и вероятно имунната ви система вече е на нулево равнище.

Няколко основни извода:

  1. В Украйна САЩ, Англия и НАТО се опитват да разпалят Трета световна война, в която най-добре ще е ако руснаците, украинците и европейците взаимно се унищожат, за да може Империята да забучи флага със звездичките и лентичките върху тази територия и да смуче оттам ресурси за следващите 20 века. САЩ обаче направиха грешка с изграждания от тях в Украйна неонацистки порядък.
  2. Присъединяването на Крим към Русия е неоспорим акт на всенародно волеизявление. Русия има всички права и задължения да се противопостави на неофашизма, да защити интересите на рускоезичното население на територията на Украйна, и, ако се наложи да завземе украинския плацдарм на подпалвачите на Третата световна война. Русия знае, че хунтата в Киев е финансирана от Англия, Израел и НАТО. В Киев се появи неофашистка хунта, част от глобофашизма на САЩ, която е насочена срещу жизнените интереси на Русия и Украйна. Заради това Путин прекара там първата си червена линия. Няма къде повече да отстъпва. Онова, което става в Украйна, е и доказателство, че Москва дълго време нямаше никаква стратегия ,спрямо Киев . Стратегическите решения се подменяха от пазарлъци за газ и кредити
  3.      image 
    • Подклаждайки събитията в Украйна, в това число и "влизането" й в ЕС, американците съзнателно разширяват и ЕС като основен конкурент. Ругатнята на Виктория Нуланд Fuck the ЕU не се нуждае от обяснения.
    • Какво толкова ужасно изплаши англо-американците? Изплаши ги възможността Украйна да стане поле на сътрудничеството между Русия и ЕС. Това ще е удар срещу стратегията на САЩ, начертана от Доналд Ръмсфелд и озаглавена "Нова Европа" срещу "Стара Европа". Целта е Европа да бъде задушена от англо-американската финансова плутокрация, да бъде принудена да унищожи собствената си икономика и население, да затъне в агресивни военни авантюри. Но най-главното е всеки признак за каквото и да било сътрудничество с Русия да бъде пресичан, в това число и с оръжие. Това става в Украйна.
    • Украинската криза тепърва започва, ако САЩ и Англия не се вразумят. Путин провали плановете на Запада и НАТО, които не са разбрали, че украинският въпрос за Русия е червена линия. Даже двойна червена линия. Най-вероятно оттук ще започне истинска "руска пролет" и нейното връщане като основна сила на световната арена. Нейният съюз с Китай ще определя насоките на развитие на света през целия ХХІ век. Сблъсъкът им със Запада може всеки момент да премине в гореща война. Но САЩ този път няма да могат, както в Първата и Втората световна войни да останат на страни, да спечелят от новия световен конфликт и ще бъдат тотално унищожени.
    • Идеята на ЕС, че може да въведе санкции за доставките на руски газ, е колосална глупост. Зависимостта на ЕС от руския газ е толкова голяма, че даже ако в момента руските танкове тръгнат към Берлин, Европа ще продължи да купува и добросъвестно да плаща за руските енергоресурси. Германия може да стане независима от руския газ само, ако я няма самата Германия. Ако Западът въведе санкции, Путин ще бъде принуден да пусне икономическа ядрена бомба, Русия е по-малко зависима от Запада, отколкото Западът от нея. Санкциите ще бъдат за Русия исторически шанс – тя ще реанимира своята промишленост, ще върне рублата като национална валута, ще излезе от Световната търговска организация, ще репатрира своите капитали от чужбина, ще въведе други валути в търговията за своя нефт и газ, ще престане да рециклира зелените хартийки на САЩ. Това няма да е удар,
    •  Това ще е  нокдаун с удар по зъбите .
      •  
        • В Украйна и Крим Западът се оказа мълниеносно победен от решителните действия на Русия. САЩ отдавна нямат практическо значение във военно отношение на нашия континент и затъват в стратегическа пропаст.
        • НАТО е една измама, сянка на себе си от времето на Студената война, механизъм за доставка на пушечно месо за колониалните военни действия на САЩ в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия и т.н. В тях могат да умират по-евтините нации, в това число и българите. Но трябва да запитам, тъй като сме в НАТО, дали сме готови за действия срещу отбранителната доктрина на Русия, която включва и правото на изпреварващи ядрени удари. В състояние ли е натовската фиктивна армия, в която могат да служат и хомосексуалисти, и транссексуали, да воюват с най-опитната армия на света – руската, превъоръжена, мотивирана и ядосана.
        • Ако има все пак нещо полезно в украинската криза, то е, че в резултат на всеобщата уплаха западната промишленост на лъжата и омразата успя да представи действията на Русия като заплаха за "целия свят и неговите ценности", което постави въпроса за нашите отбранителни възможности, както в дневния ред на НАТО, така и на ЕС, тъй като шокът от ефективността на руските действия надмина даже най-висшите степени на "заплаха" според критериите на Запада.

Онова, което става и което мога да предвидя, ще се развива именно в тази насока – към гореща война. За мен тя по-скоро е в разгара си, което зависи от гледната точка.

Западът трябва най-накрая да научи кирилицата, за да разбере, че Путин не е пияницата Елцин или глупака Горбачов. Времето на отстъплението и на подчинението свърши.

САЩ, НАТО и ЕС могат да целунат мечката по задника. Това вече не е идеологическа битка, а война в една и съща система и ще е страшна.

Тя е "кой – кого", "ние или нас".

Този път обаче няма да има кой да ни спасява или освобождава

     



Гласувай:
5



1. milady - A.Piskova ,чети и ..учи ...
04.04.2014 21:21
така се прави независима
ЖУРНАЛИСТИКА .
от УМни и заможни Хора !!
цитирай
2. ponicka - А. Пискова е неУМна и ЗлеОмъжена и ...
04.04.2014 21:53
А.Пискова е неУМна и ЗлеОмъжена и затова и се налага да промива мозъци поради това неподходящо стечение на обстоятелствата и по единственно възможният и в момента начин:))
цитирай
3. milady - oxoxoxxx ,ponicke...
04.04.2014 23:15
Ich hab Dich vermisst, liebchen ;))
Wo warst Du, Schatzi ...
Tausende Kusse zuruek @@@
цитирай
4. ponicka - Ich hab Dich vermisst, liebchen ...
04.04.2014 23:40
milady написа:
Ich hab Dich vermisst, liebchen ;))
Wo warst Du, Schatzi ...
Tausende Kusse zuruek @@@

Оlе!!!:)
цитирай
5. milady - на КОрида ли Ходи , оллееее..;)
05.04.2014 00:02
КОГА,бее ,милаа ...
Глейй тука ,Ко ставаа без ТЕб !!?
Менажерияяя, сестрооо ,опасноо станаа
цитирай
6. djani - Някой може...
05.04.2014 09:38
Да си поиска и секс с Мечката. Само да не забравяме курвенската участ на Балзаковата Емануела - в смъртоносен оргазъм в лапите и...
цитирай
7. milady - джани ,когато става Дума за сериозни неща ..
05.04.2014 10:01
Моля те ,да бъдем по адекватни !!
Благодаря ти за отзива .
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2262346
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол