Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2014 20:02 - РЕЗОНАНС на ШУМАН / ВРемето се забързва /
Автор: milady Категория: Технологии   
Прочетен: 3260 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
             image.  

                Когато казвам, "времето се забързва," хората ме поглеждат и казват: "Това е защото остаряваш". Не мисля, че така. Има доказателства, че времето като наистина да се ускорява..

Първо нека си припомним, че времето е относително. По традиция за времето може да се мисли като за нещо постоянно във Вселената, но това не е така. Айнщайн го доказва. Неговите изчисления показват, че колкото по-близо е скоростта на един обект до скоростта на светлината, толкова повече се забавя времето. Учени са извършили експерименти, които доказват, че теорията на Айнщайн е вярна

Ако това е така, то също трябва да е вярно и обратното, т.е. че ако скоростта намалява, времето ще се ускорява. Изследователят Грег Брейдън казва, че точно това е, което става. Въртенето на Земята се забавя, а времето се забързва. Доказателствата за тези твърдения идват от Резонанса на Шуман. Резонансът на Шуман с други думи е пулсът на Земята. От научна гледна точка това е изключително ниска честота (ELF) на магнитното поле на Земята. През 1950 г., когато Резонансът на Шуман е бил открит, неговата средна стойност е записана като 7,8 Херца. Сега, според шведски и руски учени, казва Брейдън, тя е 12 Херца. Това означава, че нормалният 24-часов работен ден се чувства като 16-часов работен ден. По същество, ние сме загубили една трета от нормалния си ден.

Но ако времето се забързва, защо часовниците не са ускоряват? Защо часовниците на Земята не показват 16-часов ден? Това е интересен въпрос. Най-доброто предположение за отговор би било, че скоростта на електрическите импулси на Земята по някакъв начин е свързана с ускоряване на въртенето на Земята. Това би обяснило защо двучасов филм все още отнема два часа. Но как скоростта на въртене на Земята може да повлияе върху нещо на Земята (освен времето)? Е, знаем за факта, че магнитното поле на Земята отслабва с параболична скорост. И тъй като магнетизмът и електричеството са толкова тясно свързани, няма ли това да има ефект върху електрическата енергия на планетата?

Освен това г-н Брейдън казва, че в крайна сметка Земята ще спре да се върти спрямо Слънцето и ще започне да се върти в обратна посока. Учените знаят от дълго време, че в магнитното поле на нашата  планета е имало обрати веднъж на всеки 10-12 000 години, но те не знаят защо и как точно става това. Грег Брейдън ни дава отговор. Земята ни е един гигантски магнит. От елементарната физиката знаем, че ако променим посоката на електромагнитното въртене ще обърнем и посоката на магнитното поле.

Затова се чудя как е възможно толкова много хора да не знаят за ускоряване на времето? Ако сте гледали филма "Кубът" ("The Cube"), имате представа. В една от стаите на куба времето тече по-бавно, а в друга - по-бързо. Но за обитателите във всяка стая времето сякаш е постоянно. Те са напълно ненаясно с промяната в скоростта на времето, с изключение на случаите, когато героите погледнат в друга стая. Ето защо много хора днес мислят, че съм луд като предполагам, че времето се забързва, защото това става почти незабележимо. Но аз използвам показатели за измерване на времето. Като когато бях дете и пътувах в кола, гледайки през прозореца. Когато баща ми ускоряваше много бавно аз не усещах ускорението, но виждах как стълбовете отминават все по-бързо и по-бързо. Стълбовете бяха моите показатели за ускорение.

Показателите, които използвам днес, за да отчета ускоряване на времето, са: не мога да преподам същото количество материал в един 40-минутен урок, каквото преподавах преди две години; не мога да свърша същото количество работа в 8-часов работен ден, каквото можех преди две години; не мога да свърша същото количество неща в 24 часа, каквото можех преди две години.

Дали съм единственият, който забелязва тези неща? Не - само направете Google търсене за “time is speeding up” ("времето се забързва") и ще видите 37 милиона уеб страници, които се занимават с въпроса за ускоряване на времето. Някои от авторите на горепосочените сайтове са направили връзка между работата на Грег Брейдън и Терънс Маккена, озаглавена "Time Wave Zero". Работата на г-н Маккена е възхитителна. С няколко думи, той взима 64 идеограми от "I-Ching" и ги преобразува в линейна прогресия върху 2-измерна графика. Така той получава "времева вълна". Когато поставя графиката на времевата вълна върху графиката на световната история, той забелязва някои невероятни корелации. Пиковете на графиката на времевата вълна съответстват на значимите събития в историята на света. Макар това да е интересно само по себе си, което е още по-интересно е, че вълната завършва на 21 декември 2012. В този момент вълната стига нулевата линия на графиката, което Терънс Маккена интерпретира като края на  времето. Там няма време. Тогава ще бъдем в такова състояние на съществуване, където няма време.

Още по-интересно е, което Грег Брейдън казва. Според него когато Резонансът на Шуман стигне 13 Херца, нашето време ще се ускори до безкрайност. Как е стигнал до този извод не ми е ясно. Но някои нюейджъри го тълкуват, че тези от нас, които ще живеят на планетата Земя когато това стане, ще усетят промяна в осъзнаването. Всички тайни ще бъдат разбулени. И ще разберем за всички лъжи, които са ни били разказани от политици, историци и т.н.. Освен това, както казват древните, завесата между този смъртен свят и духовното царство ще се вдигне. И ние ще можем свободно да разговаряме с онези от "другата страна". Ако това, което нюейджърите и древните предсказват е вярно, аз лично нямам търпение да го дочакам....
По П. Лион (P.Leon)
По публикацията работи: Екип на Dnes.bg
         
              image


           
 





Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - още един Любим Учител!!
23.02.2014 22:46
“„ Божествената Матрица “ /Грег БРейдън /

http://youtu.be/apSyjRDQbps

http://youtu.be/RnpcDd_Y3mY
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2274154
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол