Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2013 06:30 - Живеем на ръба на 4 HD (заглавието е мое) yosif.net ..
Автор: milady Категория: Технологии   
Прочетен: 883 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 01.11.2013 10:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Темата е актуална, и дори решаваща ,за
  нашето по-нататъшно еволюционно развитие,
  Както са казали китайските мъдреци преди
  хиляди години:"Да те благословят боговете,
   да живееш в интересни времена!"
        В момента ние сме на финала, възлюбени:)
          Всеки от нас е длъжен ,да избере своя личен
       Път и план, разбира се !!
        Това е моето неделно послание към вас !
          Чудесата се случват на тези,които вярват в тях
                      Бъдете  себе си !!
 
ФИЛОСОФИЯ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО - В МОМЕНТА СЕ
          създава  Ад и Рай !
 
    Може да се каже, че досега на Земята имаше известно равновесие и това се усещаше като комфорт. Но този период свършва. Разликата между хората се увеличава постоянно – мнозина тръгват по духовен път, това ги уравновесява и хармонизира, което пък води до повишаване на вибрациите. Останалите продължават да се чувстват нечии жертви, което ги потиска постоянно и ги държи на едно ниско енергийно ниво, а в много случаи, води и до деградация. Това енергийно разслояване между хората, става все по-отчетливо и води до планетарни промени. Обособяват се, така да се каже, два различни свята, две различни планети.Обичайната ,известна ми досега,като тримерна Земя,и по-високо вибрираща ,наречена Петмерна  Земя не може да се  наблюдава с обичайните "материални сетива, поради  по фината си материя !

    Енергийната разлика между хората води до обособяването на два вида хора. На нисковибрационни и високовибрационни. В първата група се отделят – можете да си представите затворниците и царуващата между тях атмосфера на насилие, болните в болницата и техните страдания и лудите в лудницата, където дори лекарите, не са със всичкия си. Досега тези човешки представители са уравновесявани, повече или по-малко от духовните хора. Но тази уравновесяваща енергия започва да намалява и да се отделя на отделна Земя. Опитайте да си представите, каква нисковибрационна атмосфера се натрупва. Много скоро тези, които останат да живеят в нея, сами ще я определят като ад. И дори няма да има нужда от дяволи – такива ще бъдат много хора, в опитите си да оцелеят и да възстановят старото положение на нещата, което разбира се, е невъзможно без високи вибрации.
    На другата Земя се събират хора, които й съответстват по вибрации – уравновесени и любвеобилни. А това изключва сериозни конфликти и разделение, което да понижава общите вибрации. На тази хармонична обща енергия откликва и околното пространство, което също става хармонично и разцъфтява. Изчезват всички стари проблеми като болести, неприятни атмосферни явления, дори неприятните насекоми. Живеещите в това пространство го определят като рай.
    Много е важно да се разбере, че ВСЕКИ САМ ОПРЕДЕЛЯ, къде да се намира – в ада или рая – защото това зависи от собствените му честоти. Никой, дори Висшите сили, които много точно спазват Божествения закон за предоставената свободна воля, не могат и нямат право, да преместят някого от ада в рая. Всичко това Всичко това става само за сметка на собствените усилия. Но трябва да имате предвид, че БЛАГОПРИЯТНИЯ ПЕРИОД ЗАВЪРШВА. Сами можете да си представите, колко ще ви е трудно да повдигате вибрациите си, когато навсякъде около вас се увеличават потискащите енергии – за мнозина това ще е непреодолимо бреме, независимо от силното им желание.
    Основен проблем за пропускането на благоприятния период са човешките илюзии. Всички се залъгват, че е много по-важно да се грижат за прехраната си, за семейството си, за собственото оцеляване, а не за повишаване на вибрациите си. Помислете, не приличате ли на катеричка във въртележка – напъвате, за да изкарате някакви пари, които обикновено харчите за ненужни работи, и след това отново бягате във въртележката. Признайте си честно сами на себе си (това е неизбежен етап в собственото извисяване), действително ли неможете да живеете без повечето неща, с които сте се заобиколили или, към които се стремите. А не е ли време да сложите край на безплодни отношения? Осъзнайте, че основна пречка за промяната ви са страховете, опасенията и желанието за сигурност, а желанието за сигурност е поредната самозаблуда, поредната илюзия. И не очаквайте от мен рецепти за живота си, разберете: ТРЯБВА ДА ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ЖИВОТ, А НЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА НЯКОГО! А информация, как да се променяте, има ПРЕКАЛЕНО МНОГО. Процесът на нейното търсене и подбиране е част от вашето израстване – нали трябва да се научите да разчитате на себе си. Без доверие в себе си, не можете да развиете интуицията си и да усетите вътрешното ръководство.



Гласувай:
3



1. milady - ето моя поздрав за вас :)
13.10.2013 06:38
Музика с високи вибрации ...

http://youtu.be/aeYTBvanFmE

http://youtu.be/dQiNVk_u0po
цитирай
2. zarenkow - Има хора , които колкото и да се мъчат
15.10.2013 19:02
мнооого трудно го докарват на нужните вибрации. Съвременните технологии, обаче са в състояние елегантно да решат проблема . :)))
цитирай
3. milady - не е така ,..колега..
31.10.2013 21:46
технологиите разстройват вибрациите и..оттам синхрона,
те затова са измислени..
поздрав!Благодаря за отзивите..
цитирай
4. djani - Често слушам "Енигма" и друга музика за релакс...
31.10.2013 21:58
Цели 500 диска с най-избрана музика, за да синхронизирам с нея вибрациите си. А самодостатъчния начин на живот, който те позиционира в Рая е известен от хилядолетия. Мисли на Сократ, без претенции за положителни вибрации са дсостатъчна илюстрация:
• Колко много неща има, без които мога да живея.
• Наслаждавай се на себе си, защото е по-късно, отколкото си мислите.
• Не мога да науча никой на нищо, мога само да го накарам да мисли.
• Не самият живот има значение, а това да го живееш правилно.
• Онези, които искат най-малко, са най-близо до боговете.
• Този, който не е доволен от това, което има, няма да е доволен и от това, което иска да има.
• Ние не живеем за да ядем, а ядем, за да живеем.
• Най-важната цел в живота ни трябва да е нашето духовно усъвършенстване.
• Не животът, а добрият живот си струва да бъде ценен.
• Най-важната цел в живота ни трябва да е нашето духовно усъвършенстване.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: milady
Категория: Тя и той
Прочетен: 2279439
Постинги: 2122
Коментари: 5673
Гласове: 9059
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол