Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2020 09:00 - За състоянието на планетата и какво можем да направим!
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 482 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Традиционната наука казва: “Винаги е просто една случайност. Това е просто късмет.” А религията казва: “Съдбата ви се контролира от това дали служите и правите, както казва Бог. О, между другото аз и моето дълго расо и яка знаем какво иска Бог. Правете, както казвам, и ще бъдете добре.” Религията е използвана толкова дълго и все още продължава да се използва да контролира хората и да изключи съзнанията им от това кои са те всъщност, от истинския живот. И когато хората нарастващо през последните два века започнали да не вярват в тази измама, се появила традиционната наука, за да ги завлече. Идеята и на двете е една, а всъщност създателите и на науката, и на религията, са били високо посветени в мрежата на тайните общества и езотеричните школи и са знаели, че и двете версии, които предлагат, са пълна глупост! Ако не вярваме на нито една от тях, можем да видим какво се опитват да скрият от нас. Дава ни се да избираме или да сме контролирани от Бог, или да сме една космическа случайност. Ясно. Това, което не ни се дава като избор да видим отрано, освен ако нямаме просветени родители, е че ние не сме едно физическо тяло, ние не сме едно същество, живеещо във физическия свят, ние сме всичко, което съществува. Все повече науката с отворено съзнание започва да потвърждава това, което мистици и други хора твърдят от хилядолетия – че всичко, съществуващо в цялото Сътворение, в това и в другите измерения, е същата Енергия в различни състояния. И вибрационното й състояние решава като какво ще се изяви тази енергия. Следователно ние не сме едно физическо тяло, това е нашия генетичен костюм, чрез който преживяваме този свят. Това, което сме, е едно многоизмерно Съзнание, което вдъхва живот на това тяло.

От много метафизични източници става ясно, че нашата планета трябва да еволюира през редица духовни еволюционни модели, които ще трябва да преобразят тъмнината в светлина. Само чрез разбирането на светлината и тъмнината и когато накрая това бъде постигнато, невероятната светлина ще заблести на Земята. Това е, което сега става на нашата планета. Войните, които са ставали из цялата галактика, също започват да се променят и това е част от пророчествата за галактиката, които са дадени от началото на живота. Точно както Земята се възражда, така и за тази особена галактика е било казано, че там ще бъде могъща тъмнина, която почти ще завладее всичко, но после светлината ще започне да блести в тъмнината, ще я освети и накрая ще причини края й. Това е балансът на свободната воля, за която всички ние учим.

За да стигнем до Баланса обаче, първо трябва да изминем периода на Тъмнина. Казвам именно “изминем”, а не “да изчакаме да отмине”. Защото истината е, че битката на фино ниво е спечелена, но в триизмерната илюзия, всичко се материализира много по-бавно. И това, което е наша задача, е именно ние да сътворим своя Рай. Защото ако не го направим ние, няма да ни го направи никой друг. Едни от най-високите групови и еднотипни програми на злото, са програмите за обездвижване на хората – чакане на нещо да се случи – да дойде някой отвън, да дойде дадена дата, да изтече дадена карма и т.н. Очакване на Месията, очакване на спасителния изход, очакване на събитията и катаклизмите. Очакване някой да оправи нещата. Очакване времето да се оправи, очакване на поредния гуру, очакване на поредната илюзорна балонна история. Очакване някой да свърши работата. Очакване на 2012 г.

През цялото това време в съзнанието на човека се настанява леността, инерцията, овчедушието, апатията и отчаянието и най-вече най-страшният враг – обезнадеждаването.

Тези, които единствено се носят с потока (без да правят нищо друго), спомагат за планетарното заробване!!!

Бъдете нащрек!

Тези програми на обездвижване са най-мощните. Но даже и те няма да проработят, ако направим необходимото навреме! Запомнете!

Всички те целят едно – да накарат хората да не правят онова, което иска сърцето им – бягството от Затвора. Сърцето не иска да търпи какъвто и да е затвор. Наистина душата се въплъщава в тялото като в затвор, но после тя търси начин да се отскубне и всяко едно нейно обездвижване е работа срещу нея и нейната мисия. Мисията на човека не е в това да търпи оковите на Затвора, а да излезе навън и да свърши някаква работа. Ако някой ви казва: “изчакайте да дойде този и този период, за да ви тръгнат работите”, не вярвайте – работите ви ще потръгнат, само когато направите крачка със силата на вашата Воля. И когато кажете на глас: “Стига толкова по стария начин! Искам да поема по Новия Път!” – тогава ще се роди новото Съзнание.

С болка в сърцето трябва да се каже, че сме много далеч от осъзнаването на необходимостта нещо да се свърши на реално, а не само на идейно ниво.

 

Главният проблем – програмата “Отговор отвън

Чрез цялото разнообразие от езотерични книги, окултни школи, кръжоци за развитие и т.н., на които виждащият до едно ниво човек би се зарадвал, всъщност се извършва една от най-големите и стари манипулации на Черната ложа. Защото не само духовните учения и практики, но и постройката на света в момента е рекламна – залага се на ШАРЕНОТО и ЦВЕТНОТО, на шокиращото, “НОВОТО”, което да привлече окото, да грабва хората – с цел какво? Те гледат на своя път навън, а не на своя път навътре – смени 100 окултни кръжока и практики – няма да станеш по-просветлен. Истината е, че точно затова се правят – главната цел е човек да търси пътя навън, а не да се обръща към себе си – затова е и цялата пропаганда в днешният лъскав свят – да живеещ с мислене, търсещо навън. И резултатът е налице, разбира се – в момента много хора чакат Второто пришествие на Христос, при положение, че Той не си е тръгвал оттук! Чака се някой отвън да дойде, да падне и да ни спаси още веднъж. Това няма да стане!

Колко ободряващо е цвиленето на коня, освободен от товара си!

                                                                                       Дзен фраза

Толкова би ни олекнало ако спрем ДА ЧАКАМЕ и постоянно да сме в напрежение дали новата конспиративна теория ще се случи или: “Ще се окаже ли верен този ченълинг, дали утре ще има земетресение, как трябва да постъпя, кого да попитам?...” и се започва едно очакване.

Не би ли било по-правилно да не сме в напрежение и да знаем, че този свят го правим СЕГА и САМО ние – никой няма да дойде и да ни завари с оксижен липсващите ДНК нишки!

Главната внедрена програма от “Досиетата Х” – “Истината е някъде ТАМ”! ЗАБРАВЕТЕ! ИСТИНАТА Е ВЪВ ВАС И НИКОГА НЕ ВИ Е НАПУСКАЛА! Просто спрете да търсите там, където тя липсва!

Ако не можеш да намериш истината там, където си, къде другаде смяташ да я търсиш?

                                                                                       Доген

Стъпка номер 1: Открийте начин да приемете надеждата в идеята, че вие правите своя свят и единствения Учител, който можете да имате – това сте ВИЕ под маска, която не искате да свалите, за да се погледнете без нея! Човешката тенденция да се избягва изправянето срещу неприятни факти (в случая – да се вземем в ръце) може да позволи на паразитиращи същества да ни използват като добичета! И точно това става! Поразителна е степента, в която сме загубили вярата в самите себе си и чакаме своя нов вожд да ни поведе! И по традиция вождът е именно вълкът, който дебне стадото от години и веднага ни дава да разберем!

Стъпка номер 2: От нас не се очаква да се харесваме! От нас не се очаква да се обичаме! Всъщност това е начин да се принизи някого: “Той обича себе си.” “Не може да обичаш себе си, трябва да си кротък и непретенциозен!” Такъв вид поведение някак си е станало прототипно за хвалене: “Баща ти е винаги толкова скромен и постоянно се принизява, обаче той обича света...” Не - той не обича света! Можем да обичаме отвън, само когато обичаме първо отвътре, защото не може да излъчваме навън това, което нямаме отвътре, а постоянно сме притискани да имаме лошо мнение за себе си, да имаме ограничена представа за себе си и по този начин да създаваме ограничено физическо и енерго-информационно преживяване! Тук мога да стигна и по-далече. Твърдя, че всяко едно анализиране и преценяване на каквото и да било служи за захранването на дадена енергийна централа и пречи за постигане на чистото съзнание, което приема и РАЗБИРА нещата, без да е нужно да се чете упътване за това какво трябва да се мисли/чувства във всяка една ситуация/миг! С какво сме бомбардирани през живота ни? С послания за ограничение! С “факта”, че не можем да направим това, начини на мислене от сорта на “Не мога, никога не бих могъл!”, със страх от преживявания, тъй като се отказваме от толкова много преживявания заради хора, които казват: “Не можеш да правиш това! Не трябва да правиш това!

Религията е бомбардирала психиката ни с: “
Родени грешници!” Страхотен начин да си започнеш живота, нали?! Така че постоянно ни се втълпява това чувство за ограниченост: “Не мога. Никога не бих могъл. Страх ме е да...!” И по този начин имаме ограничена представа за себе си, което е разбира се и целта. Това ни е превърнало в едни капсулирани същества, способни да разберат всичко друго, но не и себе си и света! Трябва да е ясно, че тук не говорим за егоизъм – говорим за себе-приемане, себе-уважение, себе-достойнство, себе-утвърждаване, себе-доверие, себе-реализация! Това е форма на програмиране – да не харесваме себе си. Ако не променим това, е излишно да опитваме каквото и да е, защото ще сме енерго-информационно капсулирани. 




Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14873230
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава